Ļaudis pārsteidz mazā dzeramnauda, ko Kailija Dženere atstājusi restorānā pēc 500 dolāru maltītes (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix

Lai gan slavenās Kardašjanu ģimenes jaunākā atvase, uzņēmēja Kailija Dženere ir uzskatāma par miljardieri, izrādās, ka viņa nav pārāk dāsna pret apkalpojošo personālu. 

Dženeri atmaskoja izbijusī oficiante Džūlija Kerola Anna, kura agrāk strādāja kādā "glaunā Manhetenas restorānā" un apkalpoja daudzas pasaules mēroga slavenības.

Viņā vietnē "Tik Tok" dalījās ar video, kurā vērtēja dažādu slavenību izturēšanos, apmeklējot restorānu. Dženeri, kā vienu no pasaulē bagātākajām jaunajām sievietēm, viņa vērtēja kā ļoti skopu. 

"Viņa izturējās labi, bet 500 ASV dolāru rēķinam par maltīti viņa atstāja 20 dolāru dzeramnaudu. Dariet ar šo informāciju, ko gribat," viņa norādīja video.

Tā rezultātā viņa Dženeri novērtēja ar divām ballēm no 10. 

Restorānos ASV cilvēki tiek mudināti atstāt dzeramnaudu, kas svārstās no 15 līdz 20 procentiem no maltītes rēķina, kas, Dženeres gadījuma, būtu bijuši apmēram 100 ASV dolāri. 

Šis fakts pārsteidzis Dženeres sekotājus, kuri rakstīja, ka, pat nepelnot milzīgas naudas summas, kautrējas atstāt tik mazu dzeramnaudu cilvēkiem, kas viņus apkalpo kafejnīcās un citās ēdināšanas iestādēs. 

Publiskotajā video Džūlija slikti novērtēja arī Džastina Bībera sievu, modeli Hailiju Bīberi, kura ieguva 3,5 balles no 10 par to, ka "nebija jauka pret viņu un citiem oficiantiem". 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu