Pulcēšanās ierobežojumu ievērošanu pilsētu pasākumos nedēļas nogalē uzraudzīs policija

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Kristaps Hercs

Covid-19 dēļ noteikto pulcēšanās ierobežojumu ievērošanu nedēļas nogalē notiekošajos pilsētu pasākumos uzraudzīs policija un aktivitāšu rīkotāji.

Tukumā sestdien norisināsies pilsēttaku sacensības "TukumSmukumTaka", bet Brīvības laukumā, lai atzīmētu 575. gadadienu, kopš pirmo reizi Tukuma miests minēts rakstos, pasākumu organizētājs "Araisis" demonstrēs viduslaikiem raksturīgos priekšmetus un bruņinieku cīņu paņēmienus.

Tukuma novada Pašvaldības policijas priekšnieks Armands Hohfelds klāstīja, ka par pulcēšanās ierobežojumu ievērošanu un nodrošināšanu ir atbildīgi pasākumu rīkotāji. Savukārt policija tiks iesaistīta satiksmes uzraudzībā, slēdzot ielas sacensībām.

Savukārt Balvu novada Pašvaldības policijā pastāstīja, ka sestdien, kad pilsētā notiks svētki "Par prieku sev, par prieku tev un ļautiņiem par prieku", ielās tiks nodrošinātas policijas patruļas. Tāpat arī uz pasākuma informatīvajiem materiāliem atgādināts par pulcēšanās ierobežojumiem.

Vienlaikus policijā aicināja arī svētku apmeklētājus būt atbildīgiem, ievērojot valstī noteiktās prasības.

Līdz 31. jūlijam telpās līdz 1000 kvadrātmetriem drīkst pulcēties ne vairāk kā 100 cilvēki, bet lielākās telpās - 500. Savukārt ārā drīkst pulcēties ne vairāk kā 1000 cilvēki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu