Nikola Krištopane atjaunojusi attiecības ar savu bijušo draugu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Nikola Krištopane un Lauris Zvirbulis
Nikola Krištopane un Lauris Zvirbulis Foto: Jānis Škapars/TVNET

Uzņēmēja Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane, kura pērn paziņoja par šķiršanos no mīļotā vīrieša, atjaunojusi ar viņu attiecības, liecina jaunās sievietes sociālo tīklu ieraksti. 

Atgādinām, ka 2019. gada maijā tapa zināms, ka pēc vairāk nekā trīs gadu kopābūšanas izjukušas Krištopanes attiecības ar mīļoto vīrieti Lauri Zvirbuli. Abi satuvinājās 2015. gada rudenī. 

Nu Krištopane atsāka publicēt fotogrāfijas ar Zvirbuli, parādot, kā abi kopīgi pavada brīvdienas Viļņā, kā arī veltīja viņam romantiskus vārdus.

Laura dzimšanas dienā 20. jūlijā Nikola piedzīvoja skumju notikumu - mūžībā devās viņas suņuks. Tad viņa publiski pateicās mīļotajam vīrietim par atbalstu.

"Kamēr šodiena nav bijusi no vieglākajām dienām, jo rīts sākās ar mūsu suņuka zaudējumu, šodien joprojām ir tava dzimšanas diena, kurā tu man parādīji (ko dzīve man atkal un atkal turpina pierādīt), ka esi pats brīnišķīgākais atbalsts, ko es varētu vēlēties grūtākajos brīžos. Šodien tu sevi nostādīji otrajā vietā un turēji mani cieši, kad es jutu, kā lūzt mana sirds. Tu jau zini visas lietas, kuras tev vēlu, lietas, kuras no sirds ticu, ka esi pelnījis. Daudz laimes dzimšanas dienā, mana mīlestība. 

Es esmu tik priecīga, ka mēs izlabojām mūsu kļūdas un atradām ceļu atpakaļ viens pie otra (iespējams, vienīgā labā lieta, ko sev līdzi nesa Covid-19).

Tu patiešām esi labākais, un es esmu tik priecīga, ka sešus gadus atpakaļ es tev uzrakstīju, lai novēlētu priecīgu dzimšanas dienu. Vienmēr būsi pierādījums, ka būšana drosmīgam un baiļu pārvarēšana mūs aizved uz skaistām vietām," savā apsveikumā vēstīja Nikola. 

Foto: instagram/nkristopane
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu