Kanje Vests asi vēršas pret sievu Kimu Kardašjanu un viņas māti (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kanje Vests un Kima Kardašjana
Kanje Vests un Kima Kardašjana Foto: Reuters/ScanPix

Reperis Kanje Vests pirmdienas, 20. jūlija, pievakarē vietnē "Twitter" dusmu izvirdumā veltījis sievai Kimai Kardašjanai un viņas mātei Krisai Dženerei neglaimojošus vārdus.

Pēdējā laikā Vesta vārds izskan saistībā ar viņa paziņojumu par kandidēšanu uz ASV prezidenta posteni.

Svētdien, 19. jūlijā, Vests ar pirmo pasākumu sāka savu vēlēšanu kampaņu, kuras laikā sāka raudāt, runājot par abortiem, un apgalvoja, ka viņa vecāki gandrīz esot izšķīrušies par grūtniecības pārtraukšanu. "Nekāda Kanjes Vesta nemaz nebūtu bijis, jo mans tēvs bija pārāk aizņemts," sacīja reperis.

"Es gandrīz nogalināju savu meitu," viņš atzina. "Pat ja mana sieva [Kima Kardašjana Vesta] pēc šīs runas no manis izšķirsies, viņa šajā pasaulē laida Nortu [Vesta un Kardašjanas pirmdzimtā meita - red.], kaut arī es to negribēju."

Šie izteikumi šķietami saniknojuši Kardašjanu klanu. Dienu vēlāk Vests vietnē "Twitter" vērsās pret savu sievu un viņas māti Krisu Dženeri.

"Krisa, nespēlējies ar mani. Tu nedrīksti atrasties manu bērnu tuvumā. Tu mēģināji mani iespundēt," rakstīja reperis.

Atsaucoties uz seksa ierakstu, kuru uzņēma Kima Kardašjana ar savu toreizējo draugu Reju 2007. gadā, Vests rakstīja: "Bērni man ir pirmajā vietā, un es darīju visu, lai Nortas māte nekad nepārdotu savu seksa ierakstu."

"Es lūdzu Dievu, lai Nortas mamma nefotografētos žurnālam "Playboy", tas tagad jau ir Dieva ziņā. Es esmu laukos, nāciet un savāciet mani, ja varat," reperis turpināja. 

Vests apsūdzēja savu sievu, rakstot: "Viņa atveda ārstu pie manis, lai tas mani aizvestu pie cita ārsta un iespundētu."

"Krisa un Kima man tagad zvana," viņš rakstīja, pirms dalījās ar ekrānuzņēmumu īsziņai, kuru viņš it kā esot nosūtījis savai sievasmātei. "Šeit Kanje. Vai esi gatava runāt tagad, vai joprojām izvairies no maniem zvaniem?"

Pēc mirkļa Vests ietvītoja fotogrāfiju, kurā redzamas visas viņa atvases. Zem attēla viņš rakstīja: "Neviens no maniem bērniem nepozēs žurnālam "Playboy". Nekad."

Kardašjanu-Dženeru ģimenes locekļi nav publiski komentējuši viņa jaunākās piezīmes. Vests jau ir izdzēsis gandrīz visus publicētos ierakstus. Kā zināms, Kanje Vests iepriekš publiski atzinis, ka viņam ir bipolārie traucējumi. 

Atgādinām, ka Vests un Kardašjana apprecējās 2014. gadā. Pārim ir četras atvases. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu