Atklājas jaunas detaļas par Džonija Depa bijušās sievas romānu ar Īlonu Masku

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP, REUTERS/SCANPIX/TVNET kolāža

2015. gadā izskanēja runas, ka aktiera Džonija Depa toreizējā sieva Ambera Hērda sākusi romānu ar "Tesla" dibinātāju Īlonu Masku. Nu atklātībā nākusi jauna informācija.

Jau vēstīts, ka Deps iesūdzējis tiesā "The Sun" izdevniecību "News Group Newspapers" un tās galveno redaktoru Denu Vūtonu par 2018. gada aprīļa publikāciju, kurā Vūtons nodēvēja Depu par "sievu sitēju".

Tiesas sēdēs piedalās Deps un viņa bijusī sieva Ambera Hērda. Atgādinām, ka 57 gadus vecā Depa un 34 gadus vecā Hērda sāka romantiskas attiecības 2012. gadā. Abu laulība ilga no 2015. līdz 2017. gadam.

Hērda 2016. gada maijā pieprasīja šķirt viņas laulību ar Depu viņa emocionālas un fiziskas vardarbības dēļ. 

Nu Deps apgalvo, ka viņu laulības laikā Hērdai bijuši divi romāni - viens ar aktieri Džeimsu Franko, bet otrs - ar "Tesla" dibinātāju Īlonu Masku. 

Tiesa, Hērda noliedz, ka būtu romantiskās attiecībās ar kādu no šiem vīriešiem, kamēr bija oficiāli precēta ar Depu.

Tiek uzskatīts, ka 2015. gadā, kad Deps uznēma "Karību jūras pirātu" piekto filmu, pie Hērdas regulāri viesojās Masks. Hērda šīs runas noliedz, apgalvojot, ka pirmā komunikācija ar Masku viņai izveidojās vien 2016. gadā. 

Hērda sacīja, ka 2016. gada maijā viņai nebija citas iespējas kā pamest Depu. Pārim bija strīds, kura laikā Deps esot "bāzis Hērdai telefonu sejā un sitis viņai ar to". 

Pēc šī incidenta Hērda iesniedza laulības šķiršanas prasību un aizliegumu Depam viņai tuvoties. 

Tolaik viņa vērsās pie Maska, kurš piedāvāja viņai "24/7 apsardzi", kā arī īsziņā viņai rakstīja: "Piedāvājums joprojām ir spēkā, pat ja tu mani vairs nekad negribi redzēt. Jebkurā gadījumā, atvaino, ka biju idiots. Klusēšana ļoti sāpina. Man tas rūp tikai tāpēc, ka tu man ļoti patīc."

Kā zināms, Hērda un Masks bija attiecībās līdz 2018. gadam. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu