Kailfoto cienītāja Jana Bruka agrāk ienīdusi savu ķermeni (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Rīgā dzīvojošā blogere Jana Bruka (Yana Bruk) dalījās atklāta stāstā par to, ka agrāk nepavisam nav mīlējusi savu ķermeni, ko tagad nekautrējas drosmīgi izrādīt gandrīz kailu sociālajos tīklos. 

Vietnē "Instagram" viņa dalījās ar kadru, kur redzama visai pikantā foto, atklājot, ka sevi nav mīlējusi vienmēr.

"Mans ķermenis - mana bēda.

Es ienīdu savu ķermeni. Man tas vienkārši šķita neglīts. Ne garš augums, ne stipri nagi, kaut kur mūžīgas pūtītes un vēl sazin kas, tad celulīts, tad tievēju, tad resnēju... Mana pāreja no meitenes uz sievieti bija grūta.

Es nevarēju samierināties, ka man nav krūtis un biezi mati kā no reklāmas. Kāpēc manai mammai ir piektā izmēra krūtis un kas ir man? Kur es kavējos, kad tika izdalīti apaļumi? Rindā ar nosaukumu "vienmēr veselīga apetīte"? Tagad man ir 24 gadi. Es staigāju bez krūštura, man ir īsi mati un nelietoju kosmētiku. Ja man par to stāstītu 15 gadu vecumā, es sūtītu visus piecas mājas tālāk. Tas ir neiespējami!" rakstīja Bruka. 

Viņa turpināja savu sakāmo, atklājot, kas tad viņas uzskatos mainījās, ka viņa tagad ir tik pašpārliecināta: "Atbilde ir ārkārtīgi vienkārša: Mīlestība. Banāla mīlestība pret sevi. 

Jūsu ķermenis - jūsu templis, jūsu vāze. Sauciet kā vēlaties, kaut vai par kastīti vai koferīti, jūsu ķermenis ir jūsu dzīves stāsta, jūsu domu atspoguļojums. 

Kaifojiet no sava ķermeņa. Cik tas ir forši, ka variet darīt ar savu ķermeni ko vēlaties! Notievēt, kaut ko viņā ievietot, kaut ko izņemt ārā, uzkačāt, caurdurt, uzkrāsot, mīlēt vai ienīst. Ķermenis jums ir dots un ir jāiemīl, un nevajag pārdzīvot, ja kaut kas nav tā - visu var izlabot, bet sākotnēji vajag to iemīlēt," teikts Brukas pārdomās.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu