Klajā nācis muzikāli eklektisks Ievas Kerēvicas solo albums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ieva Kerēvica "Centerwise"
Ieva Kerēvica "Centerwise" Foto: publicitātes

Klajā nācis pirmais dziedātājas Ievas Kerēvicas mūzikas albums "Centerwise", kurā iekļautas astoņas dziesmas. 

Albuma nosaukums "Centerwise" burtiskā tulkojumā nozīmē "centrālā virzienā".

"Šis ir pirmais Ievas Kerēvicas solo albums, kurā māksliniece atļaujas un ļaujas būt pati, radot mūziku, kas attēlo gan viņas iekšējo izjūtu, gan balss tembra krāsainību un dažādību, gan mīlestību uz pasaules mūzikas etniskumu," teikts dziedātājas preses paziņojumā.  

Albums iezīmē jaunu radošās darbības un mūzikas virzienu Ievas muzikālās dzīves ceļā, kas līdz šim ir bijis diezgan plaši aptverošs izpildot dažādu žanru un stilu muzikālos darbus.

Albuma saturs veidojies izmantojot tekstu citātus - indiešu mantras, akadēmiskās mūzikas citātus apvienojumā ar latviešu tautas dziesmu tēmām, lībiešu un latgaļu  tautas dziesmām, kā arī frīdžeza vokāla izteiksmes līdzekļus.

Ieva Kerēvica ir latviešu dziedātāja, kura līdz šim darbojusies vairākos mūzikas žanros. Kā džeza vokāliste darbojusies dažādos džeza mūzikas virzienos – contemporary, ethno jazz, worldjazz, bigband jazz u.c., kas dziedātājas balsij un izpildījumam piešķir krāsainību. Tas 

Ieva Kerēvica "Centerwise"
Ieva Kerēvica "Centerwise" Foto: publicitātes

Albums no 24. jūlija klausāms mūzikas platformās.

Albuma tapšanā piedalījās: Ieva Kerēvica (vokāls), Kristaps Vanadziņs (taustiņi), Dāvis Jurka (saksofons, flauta), Krišjānis Bremšs (bungas), Staņislavs Judins (kontrabass), Jānis Rubiks (kontrabass, elektriskais bass).

Noklausies albumu.

.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde.

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu