Lelde Dreimane atklāj, kādēļ attiecības ar mīļoto vīrieti vēlas turēt noslēpumā (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lelde Dreimane
Lelde Dreimane Foto: LETA

Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane, kura ir attiecībās ar hokejistu Ēriku Ozollapu, joprojām oficiāli nav nosaukusi sava mīļotā vārdu. Tagad Lauras Saulītes raidījumā "Generation Famous" viņa paskaidroja, kādēļ tā. 

Atgādinām, ka Dreimane regulāri publiskoja foto, kuros bija redzams kāds vīrietis, un, kā izpētīja aktrises vērīgākie sekotāji, viņas sirdsāķītis ir Ozollapa. 

"Man šīs attiecības ir kas jauns. Es šīs attiecības īpaši, starp citu, sargāju. Īpaši es viņas sargāju no šīs ažiotāžas. Un jo vairāk es viņas sargāju, jo ir lielāka ažiotāža. Un par to es nebiju padomājusi," norādīja Dreimane. 

Par spīti tam, ka aktrises mīļotā vārds jau tapa zināms, viņa joprojām par abu attiecībām publiski nerunā. Nu viņa paskaidroja, kādēļ tā. 

"Es cilvēkiem rādu no savas privātās dzīves tik, cik es gribu. Man patīk tomēr ieturēt to privātumu. Man patīk, ka ne visi visu par mani zina. Citādi būtu par traku," bilda aktrise. 

Dreimane gan skaidroja, ka viņas mīļotajam vīrietim publicitāte netraucē. "Viņš ir skaļš, ekspresīvs un pamanāms jebkurā vietā, kur aiziet. Tāpēc pret atpazīstamību viņš nebūtu pret." 

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu