Četru meitu māmiņa Liene Kiviča atklāj, kā atgūt formu pēc dzemdībām (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Mūziķa Andra Kiviča sieva Liene nedēļas nogalē sociālajos tīklos dalījās ar pirmajiem kadriem, kuros redzama pastaigājoties ar jaundzimušo meitiņu Miu. 

Foto un video aprakstā Kiviča atklāj, kā tik ātri spējusi atgūt formu pēc dzemdībām.

"Atkarībā no pašsajūtas, garas vai īsākas pastaigas (tieši pastaigas, nevis ratu izstumšana dārzā vai uz balkona) svaigā gaisā, labs prāts un mīlestība, mīļās māmiņas, ir labākie sabiedrotie, lai ātrāk atgūtu formu un spēkus," aprakstā vēsta Kiviča.

"Tā kā ar sportošanu vēl jāpagaida, jo ar to nedrīkst steigties un forsēt, ļaujot ķermenim un arī prātam atgūties, vieglas un regulāras pastaigas ir labākais, ar ko sākt. Galu galā - mazais cilvēciņš ir prioritāte, tāpēc sevi jāsaudzē bērniņa dēļ. Turklāt tas, kā mēs pašas jūtamies, tiešā veidā ietekmē mazulīti," secina viņa.

Ļaudis komentāros dalījušies ar sajūsmas pilniem vārdiem, sakot, ka Liene izskatās ļoti labi un starojoši. 

Atgādinām, ka Kiviču pāra pirmā kopīgā atvase nāca pasaulē jūlija sākumā. Gan Lienei, gan Andrim no iepriekšējām attiecībām katram ir trīs bērni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dodamies pastaigā. ? Atkarībā no pašsajūtas, garas vai īsākas pastaigas (tieši pastaigas, nevis ratu izstumšana dārzā vai uz balkona) svaigā gaisā, labs prāts un mīlestība, mīļās māmiņas, ir labākie sabiedrotie, lai ātrāk atgūtu formu un spēkus. ? Tā kā ar sportošanu vēl jāpagaida, jo ar to nedrīkst steigties un forsēt, ļaujot ķermenim un arī prātam atgūties, vieglas un regulāras pastaigas ir labākais, ar ko sākt. ?Galu galā - mazais cilvēciņš ir prioritāte, tāpēc sevi jāsaudzē bērniņa dēļ. ? Turklāt tas, kā mēs pašas jūtamies, tiešā veidā ietekmē mazulīti. ? Tā kā mans vājais punkts ir stipras muguras sāpes, ļoti saudzēju sevi, lai varu meitu pacelt, piecelties un kustēties aizvien vairāk. ? Paldies Dievam, esmu atradusi lielisku risinājumu?, kas ir tās mazinājis, par ko pastāstīšu citreiz. Vai arī Jums ir kāda problēma, ar kuru jātiek galā pēc dzemdībām? Un kā tiekat vai tikāt galā? ? Padalieties! ? Tā kā Jūs man uzdodat tik daudz jautājumus un rakstāt iedvesmojošas vēstules, drīzumā tiksimies jau ierastajos sarunu vakaros! ? #lienekivica #andrislienekivici #momof4 #1stmonth #daughters #childrenlove

A post shared by Liene Kiviča ??? (@lienekivica) on

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu