"Panorāmas" vadītāja Laura Vonda skaidro, kāpēc pēc kāzām nepieņēma vīra uzvārdu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Žurnāliste, LTV1 Panorāmas vadītāja Laura Vonda, nule ar vīru, televīzijas operatoru Ivanu Milovu, sagaidījuši otro atvasi. Žurnālam "Ieva" Vonda atklāj iepriekš nezināmas detaļas par viņu kāzām. 

Kā intervijā atklāj Vonda, tieši vīrs bija tas, kas organizēja kāzas. "Es, ja tā var teikt, vienkārši piedalījos (smejas). Uztvēru kāzas kā loģisku mūsu attiecību turpinājumu. Mēs jau bijām ģimene, vajadzēja tikai sakārtot papīrus. Tā teikt, lai dokumenti v porjadke," atklāj žurnāliste, kura piebilst, ka viņai nešķiet romantiski kaut ko speciāli organizēt. 

Vaicāta, kāpēc pēc kāzām nepārgāja vīra uzvārdā, viņa secina, ka atbildes uz šo jautājumu joprojām nav. "Man ir teikts: droši vien tāpēc, ka strādā televīzijā un visi tevi pazīst. Nekad neesmu jutusies tik svarīga, lai tā domātu. Tā vienkārši sanāca. Dienā, kad Helēnai palika gadiņš, aizbraucām uzrakstīt pieteikumu dzimtsarakstu nodaļā.

Ailītē Pēclaulību uzvārds automātiski ierakstīju Vonda. Tikai tad pamanīju, ka Ivans man pār plecu skatās...

Domāju, zemapziņā šis uzvārds saistās ar manu tēti, mammu, brāli – ar manu ģimeni. Arī tas sasodītais praktiskums – nav jāmaina dokumenti. Un vai tāpēc, ka mums nav vienāds uzvārds, es mazāk mīlu savu vīru?"

Pilnu interviju lasiet žurnālā "Ieva"!

Atgādinām, ka Laura Vonda no "Panorāmas" skatītājiem uz laiku atvadījās šā gada 2. februārī.

Vonda ar vīru ir vecāki diviem bērniem - meitai Helēnai un dēlam Albertam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad Nakts ziņas atceltas!

A post shared by Laura Vonda (@lauravonda) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu