Turcijā viesnīcas apsargi piekāvuši slavenu ukraiņu modeli (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Turcijas kūrortpilsētā Česmē baisu incidentu piedzīvoja ukraiņu supermodele Darja Kiriļuka - viņai uzbrukuši viesnīcas darbinieki.  

Ar notikušo Darja dalījās savā "Instagram" profilā, publiskojot foto ar gūtajam traumām. 

"Negribu klusēt un pastāstīšu nepatīkamu stāstu, kas notika ar mani, manu puisi un mūsu kompāniju. Mums uzbruka kūrortviesnīcas pludmales apsargi. Četras meitenes tika sistas pa seju (ieskaitot mani), bet puiši stipri cietuši. Mēs jau iesniedzām policijā liecības. Mēs nedrīkstam un nepievērsim acis uz to, kas notika!" - pie foto vēsta 24 gadus vecā modele.

Tūrisma zonas administrācija atbildi nepalika parādā, sev aizstāvībai norādot, ka kompānija, ar kuru kopā bija Kiriļuka, izturējās agresīvi pret darbiniekiem, par ko arī darbinieki viņus sodīja.

"Jūs mētājāties ar ledu un bijāt piedzērušies, jūs lūdza pārstāt mētāties ar ledu, bet jūs neklausījāties! Sākās kautiņš un nav zināms, kas tev iesita! Izstāstiet visu patiesību, nevis meklējiet vainīgos!" teikts ziņojumā.

Pati Kiriļuka viesnīcas paziņojumu nosauca par klajiem meliem: "Kā jums nav kauna, meļi! Mēs vēlamies iegūt kadrus no novērošanas kamerām! Tas, ka pludmales kluba darbinieki nevēlas mums to sniegt, vien nozīmē, ka viņiem ir ko slēpt no cilvēkiem. Un viņi ir vainīgi! Es mīlu Turciju, tā ir skaista valsts, bet ir ļoti skumji, ka kaut kas tamlīdzīgs var notikt 21. gadsimtā."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Kyryliuk (@dariakyryliuk) on

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu