Mielavs atklāj, kā iepazinies ar par sevi 20 gadus jaunāko sievu (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ainars Mielavs fon Stricka villas dārzā
Ainars Mielavs fon Stricka villas dārzā Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Pašmāju mūziķis Ainars Mielavs, viesojoties Jāņa Krīvēna raidījumā "Pāļa bazars", atsauca atmiņā iepazīšanos ar savu mūža mīlestību, sievu Lieni.

Kā zināms, Ainars un Liene Mielavi mija gredzenus 2005. gadā. Šī ir mūziķa otrā laulība.

"Es esmu ticējis laimīgai mīlestībai. Vajag ticēt un tu viņu atradīsi. Nav jāpieliek īpaši speciālas pūles. Savu sieviņu [Lieni] es satiku pilnīgi nejauši toreizējā TV5. Mani viens krievu puisis vienkārši ar viņu iepazīstināja. (..) Tagad daudz biežāk cilvēki saka komplimentus viens otram, bet pirms gadiem 16, 17, tas nebija tik populāri. Un viņa pateica: "Man ļoti patīk jūsu dziesmas! Man patīk jūsu domas!" Es viņai neprasīju to, viņa pateica!" - atminas Mielavs.

Viņš turpina: "Johaidī, kas te notiek? Jo nebija pierasts pie [komplimentu teikšanas]! Cilvēki nenāca klāt. Tas man tā tā kā amora bulta. Tā pat nebija mīlestība pirmajā brīdī, es domāju, kas tā par drosmīgu meiteni, kas tur strādā par kaut kādu koordinatori vienkārši, ka šitā var pateikt?"

Mielavs uzsver, ka tagad, sociālo tīklu laikmetā, regulāri saņem fanu vēstules, taču toreiz komplimentu izteikšana nebija pierasta lieta. "Toreiz tas bija kaut kas unikāls," viņš uzsver.

"Man Lienīte neizgāja no prāta un nezinu, ko es viņai pirmajā reizē sarunāju. Droši vien teicu, ka "ja jūs gribat atnākt uz kādu no maniem koncertiem, tad tikai piezvaniet man", un iedevu telefonu. Pēc tam jau nākošajā reizē mēs satikāmies Jaungada raidījuma ierakstā, un Lienīte bija režisora asistente. Toreiz es uz viņu paskatījos kā uz sievieti. Tik skaista meitene! (..) Ejot prom, es viņai apzināti pateicu, varbūt aiziesim uz kino? Jo aiziet uz kino Padomju laikā bija vienīgais iegansts, saproti? Nekā nebija! Teātris nē, bet aiziet uz kino, pēdējā rinda...

Mēs aizgājām uz superliktenīgu filmu "Pazudis tulkojumā", kas bija tieši par mums - par vecāku vīrieti, jaunāku sievieti.

Tā filma parādīja, ka tā garīgā saskaņa, ja viņa ir, tad tie gadi izkūst tanī starpā," par liktenīgo iepazīšanos ar par sevi 20 gadu jaunāko sievu, stāsta Mielavs. 

Atgādinām, ka iepriekš Mielavs bija precējies ar mūzikas izdevēju Ivetu Mielavu. Abu laulības laikā pasaulē nākuši divi bērni - dēls Mārtiņš un meita Marta.

Laulībā ar Lieni Mielavam arī ir divas atvases - meitas Agate un Terēza. 

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu