Žurnāls: Elīna Vāne pieņēmusi lēmumu saistībā ar Dailes teātri

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna Vāne
Elīna Vāne Foto: Zane Bitere/LETA

Aktieru pāra Imanta Strada un Elīnas Vānes vārdi medijos izskanēja pavasarī, kad tika uzrunāti pievienoties Dailes teātrim. Strads jau šobrīd štata aktieris, taču Vāne ilgu laiku izvairījās no atbildes. Nu žurnāla "Privātā Dzīve" rīcībā ir informācija par Vānes lēmumu. 

Izdevums vēsta, ka aktrise tomēr izlēmusi par labu Valmieras Drāmas teātrim, kur strādā jau 17 gadus. 

Valmieras Drāmas teātra direktore Evita Sniedze-Ašeradena "Privātajai Dzīvei" atklāja, ka pagājušajā nedēļā Vāne ar Tālivaldi Lasmani spēlēja pirmizrādē "Tilti", un jaunajā sezonā aktrisei ir paredzētas trīs galvenās lomas.

"Bija ļoti ilgs pārrunu un pārdomu process, tomēr mēs, kolēģi un režisori, esam priecīgi, ka viņa pieņēma lēmumu palikt Valmierā," komentē Valmieras Drāmas teātra direktore. 

Viņa piebilst, ka arī Strads būs redzams uz Valmieras teātra skatuves, spēlējot repertuāra izrādēs, kurās viņam jau ir lomas.

Jau ziņots, ka Dailes teātri pēdējo mēnešu laikā satricinājis neliels skandāls par četru aktieru - Aijas Dzērves, Mārtiņa Poča, Sarmītes Rubules un Kaspara Zāles - atlaišanu un divu Valmieras teātra zvaigžņu - Elīnas Vānes un Imanta Strada piesaistīšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu