Rīgas svētku urbānās orientēšanās spēles “WandeRiga” uzvarētāji sadala vērtīgas balvas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Rīgas svētku ietvaros, kuri šogad rīkoti, liekot uzsvaru uz veselībai drošiem pasākumiem, no 15. līdz 16. augustam galvaspilsētas centrā tika aizvadīta unikāla urbānās orientēšanās spēle “WandeRiga”, kurā augstvērtīgas balvas savā starpā sadalīja labākās komandas.

Atjautības uzdevumu un maršrutu spēles dalībniekiem bija iespēja iepazīt pilsētu, vienlaikus pacīnoties par vilinošām balvām. Tas viss – ar īpašas aplikācijas palīdzību, kas ļāva pilsētvides sacensībā piedalīties ievērojamam skaitam cilvēku, vienlaikus ļaujot ievērot saistībā ar Covid-19 izvirzītos drošības ieteikumus.

Labākajiem balvas 1000 eiro vērtībā, kopumā izspēlētas vairāk nekā 200 balvas

Rīgas svētku izskaņā 16. augusta vakarā, izlozē starp labākajām abu dienu spēļu “Gailileo” labākajām komandām vinnēja komanda ar nosaukumu “Puhica!”.

Savukārt izlozē, kurā tika izraudzīta uzvarētājkomanda starp abu dienu labākajām “Rīgas torņu spēles” komandām, palaimējās komandai “Negantās pīles”.

Katra komanda balvās ieguva jaunāko “Audi Q3 Sportback” no “Moller Auto” lietošanā no piektdienas līdz svētdienai ar pilnu degvielas bāku, kā arī divas naktis nedēļas nogalē pieczvaigžņu viesnīcā “Swissotel Tallinn” visiem komandas dalībniekiem.

Starp abu spēļu labākajām komandām, kuras ieguva augstākos rezultātus, taču izlozē piekāpās ierindojas komanda “Maffins” (“Gailileo”) un komanda “Team#6” (Rīgas torņu spēles). Abas komandas iegūst trīs stundu atpūtas braucienu ar Jahtu Karamba un īpašu vīna pudeli no vīna bāra “Garage”.

Tāpat trīs pirmo vietu ieguvēji katrā spēlē iegūst bagātīgus dāvanu komplektus no atbalstītājiem: “Riga by Canal”, “BrainGames”, Latvijas Dabas muzeja, Rīgas Zooloģiskā dārza, “Muesli Graci” un “Gardu muti”.

Tie ir: Sestdien 15. augusta spēlē “Gailileo”: 1. vietu ieguva “Puhica!”, 2. vietu ieguva “Mēs maucam” 3. vietu “Stalkeres”.

Sestdien 15. augusta spēlē “Rīgas Torņu spēles”: 1. vietu ieguva “Negantās pīles”, 2. vietu “Team #8”, 3. vietu “Team #7”.

Svētdien 16. augustā spēlē “Gailileo”: 1. vietu ieguva komanda “Maffins”, 2. vietu ieguva “Team #7”, 3. vietu ieguva “Team #6”.

Svētdien 16. augustā spēlē “Rīgas Torņu spēles”: 1. vietu ieguva “Team #6”, 2. vietu ieguva komanda “5 zvaigznes”, un 3. vietu ieguva komanda “Laimes meklētāji”. Apsveicam uzvarētājus ar iegūtajiem balvu komplektiem!

Ziņu portāla “TVNET” īpašajā spēlē “Atslēdzings” uzvaras laurus plūca Zane un Māris, iegūstot balvā lielo un gardo picērijas “Lulū” picu, kā arī lielo paku ar “Gardu Muti” zelteriem.

Papildus apbalvotajiem vietu ieguvējiem tika izlozētas arī vairākas veicināšanas balvas no Latvijas Dabas muzeja, “Graci Musli”, “Guns’n’Lasers”, Rīgas Zooloģiskā dārza un balvas laimēja laimīgās komandas: “Cukuriņi”, “Rimosik”, “Team #155”, “Sarauj”, “Garšo ēst” un “Graudiņi”.

Apsveicam visus uzvarētājus un izložu laimētājus!

Ar visiem uzvarētājiem spēles “WandeRiga” organizatori sazināsies personīgi. Vairāk par šī gada spēles norisi iespējams uzzināt tīmekļa vietnē: www.wanderiga.lv.

“WandeRiga” idejas autors ir starptautisku pasākumu organizators “Goal Events”. Spēli atbalstīja Rīgas dome, kā arī virkne citu atbalstītāju, kuru starpā ir gan pasākumu norises vietas un muzeji, gan arī virkne Rīgā īpaši iecienītu restorānu, tostarp, “Kaļķu vārti”, “Tinto”, “3 pavāru restorāns “Tam labam būs augt” un titulētā šefpavāra Raimonda Zommera “Entresol”. Par spēles vēstnesi kļuva šarmantā un tautā mīlētā aktrise Ieva Florence.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu