Sanu Timmu sanikno jautājums par to, kā viņa sevi uztur (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva un dēla māte Sana Timma vietnē "Instagram" atbildēja uz fanu jautājumiem, atklājot, ar ko viņa ikdienā nodarbojas.

Vietnē "Instagram" Sana atbildēja kādam interesentam, kurš vēlējās noskaidrot, kā viņai sevi izdodas uzturēt. Šis jautājums manāmi aizkaitināja sievieti.

"Bez apvainojumiem, bet tie, kas nespēj naktīs iemigt, domājot par to - kā tad tā Sana tagad izdzīvo, vai viņa strādā - jums tiešām pašiem savas raizes dzīvē nepietiek?

Es nupat tikai mazo palaidu dārziņā un līdz šim biju pilnas slodzes mamma. Un kad pienāks laiks, es strādāšu, bet pirms tam es domāju par sevis attīstību un pilnveidošanu un divgadnieka audzināšanu,

norādīja Sana. 

Kad Sana vēl bija attiecībās ar Jāni, viņa audzināja abu kopīgo dēlu Kristianu un nestrādāja algotu darbu. 

"Starp sportistu sievām (kuras dzīvo uz koferiem, nevis Latvijā, kuras ik gadu maina valstis un valodas), ir pat teiciens, ka būt par profesionāla sportista sievu - tā ir profesija, bet daudziem pat nesaprast, ka tā nav tik viegla dzīve, kā no malas izskatās, un daudz ko nākas upurēt," skaidroja Sana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ????? (@sana_timma) on

Jau vēstījām, ka 23. jūlijā Jānis Timma un Krievijas popdīva Anna Sedokova paziņoja par saderināšanos. Nesenā intervijā pāris atklāja abu iepazīšanās stāstu - tas notika laikā, kamēr Timma bija oficiāli precējies ar Sanu. 

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu