Kailfoto meistars Aleksandrs Sokolovs 37 gadu vecumā pabeidzis vidusskolu (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs sociālajos tīklos pavēstījis jaunumus - viņš 37 gadu vecumā ieguvis vidējo izglītību. 

"Beidzot tas ir noticis! Sešu gadu vecumā es sāku mācīties pirmajā klasē un divpadsmito pabeidzu 37 gados... 31 gads uz vidējo izglītību! Nav slikti!" - vēsta Sokolovs.

Viņš turpina: "Kā tā sanācis? Kad man vajadzēja mācīties 12. klasē, es sajutu, ka mani pārpilda enerģija un spēks, un es nevēlējos veselu gadu vēl sēdēt skolas solā. Pierunāju vecākus pārdot dzīvokli un nosūtīt mani uz Milānu. Kamēr mani klases biedri mācījās 12. klasē, es paspēju pabeigt "Istituto Italiano di Fotografija". Atbraucot atpakaļ uz Rīgu, es jau biju diplomēts modes fotogrāfs. Sāku strādāt žurnālā "Pastaiga", normāli pelnīt, un par to, ka vidusskola nebija pabeigta, pat aizmirsu domāt.

Šobrīd, kad es jau strauji tuvojos 40 gadu slieksnim, man neizturami sagribējās atkal būt jaunam. Protams, es varēju uzsākt attiecības ar 19 gadīgu meiteni, bet tas ir pārāk garlaicīgi un vienkārši. Tāpēc izdomāju pabeigt vidusskolu."

Sokolovs pastāstīja, ka mācījies attālināti, un viņa mērķis bija iegūt atestātu, nevis izcili eksāmenu rezultāti. "Galvenais bija pārsniegt 5% barjeru. Rezultāti mani pārsteidza. Matemātika, kurā man gāja visgrūtāk, es dabūju 23%, latviešu valodā 58% un krievu valodā 93%," atklāj populārais fotogrāfs.

"Tagad ir mazliet skumji. Tik interesants un patīkams posms noslēdzies. Neticami, ka tagad vajag izlogoties ārā no skolas mājaslapas un nekad vairs to neatvērt.

Tālmācība ir fantastiska lieta! Var iegūt izglītību maksimāli efektīvi. Laiks aiziet tikai uz svarīgāko zināšanu iegūšanu. Nav jākaujas ar klasesbiedriem, nav jāpīpē aiz skolas, nav jāblenž uz meitenēm, nav jādežūrē ēdnīcā!" rakstīja fotogrāfs. 

Beidzot tas ir noticis! 6 gadu vecumā es sāku mācīties pirmajā klasē un divpadsmito pabeidzu 37 gados.. 31 gads uz...

Posted by Aleksandrs Sokolovs on Ceturtdiena, 2020. gada 13. augusts

Komentāros viņš pajokoja, ka "skola pabeigta, darbs ir, māja ir, tagad viņam esot laiks meklēt sievu un vairoties".

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu