Teilores Sviftas "Folklora" jau trešo nedēļu pēc kārtas dominē abpus okeānam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Teilore Svifta
Teilore Svifta Foto: kadrs no video

ASV pieprasītāko albumu "Billboard 200" topa 1. vietā pārliecinoši turpina dominēt Teilore Svifta. Viņas jaunākais albums "Folklore", kas jūlija beigās pārsteidza daudzus fanus, jau trešo nedēļu ir topa 1. vietā, ziņo "billboard.com". "Folklore" jau trešo nedēļu ir līderis arī Apvienotās Karalistes topā.

Nedēļas griezumā 24. jūlijā izdotais pārsteiguma albums ASV pārdots 136 000 vienību, liecina "Nielsen Music/MRC Data" apkopotie dati. 

Šis ir Sviftas septītais numur 1 albums. Albums seko darbam "Lover" un 2017. gada ierakstam "Reputation" (skat. TVNET recenziju).

Platē Svifta sadarbojusies ar vairākiem alternatīvās mūzikas māksliniekiem, tajā skaitā Džastinu Vernonu (Justin Vernon) no apvienības "Bon Iver", Āronu Desneru (Aaron Dessner) no grupas "The National" un Džeku Antonofu (Jack Antonoff).

Teilore Svifta
Teilore Svifta Foto: publicitātes

Vietu zemāk repera "Juice WRLD" darbs "Legends Never Die", kas aktualizējies pēc tam, kad albumam pievienots jauns singls kopā ar kanādiešu mūziķi "The Weeknd" -  "Smile".

"Juice WRLD"
"Juice WRLD" Foto: publicitātes

Vēl viens pēcnāves albums - repera Pop Smoke darbs "Stars Aim for the Moon" numur 3.

5. vietā ar jaunu albumu "Born Here Live Here Die Here" startējis jaunais amerikāņu katrimūzikas spīdeklis Luks Braiens (Luke Bryan).

Luks Braiens
Luks Braiens Foto: Ekrānuzņēmums

Labs panākums britu grupai "Glass Animals". Albums "Dreamland" startējis 7. vietā. Lielbritānijā albums startējis 2. vietā. Tas ir nedēļas pieprasītākais vinila formāta ieraksts. 

Video: Glass Animals "Dreamland".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu