Foto: jaunākais kulinārijas blogeris Pipars sarīko labdarības burgeru ballīti (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ieskats labdarības burgeru ballītē
Ieskats labdarības burgeru ballītē Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Turpinot aizsākto tradīciju, arī šogad 19. augustā, pie rehabilitācijas centra "POGA", notika labdarības burgeru ballīte. Apmeklētājiem bija iespēja baudīt gardus burgerus, kurus gatavo kulinārijas blogeris un pasākuma rīkotājs Pipars (Rojs Puķe), piedalīties dažādās aktivitātēs un klausīties koncertu visa pasākuma garumā.

Foto: ieskats labdarības burgeru ballītē

Burgeru ballītes mērķis ir pievērst uzmanību bērniem ar īpašām vajadzībām, sagādāt viņu ģimenēm skaistus svētkus un satikties ziedotājiem, atbalstītājiem ar bērniem, kuriem šī palīdzība ir nepieciešama. Pasākums ir bezmaksas, bet apmeklētāji tika aicināti atnest un uzdāvināt rehabilitācijas centram kādu puzli, konstruktoru, zīmuļus vai flomāsterus, attīstošās spēles.

Sanākušos uzrunāja pasākumu vadītājs, dziedātājs, aktieris un radio balss Aleksandrs Tuguševs. Uz skatuves kāpa Eriks Loks, Signia, Aija Vītoliņa, Liene Šomase ar savas radošās studijas audzēkņiem, Jānis Bukums, grupa "Laime pilnīga" un vakaru noslēdza grupa "Bad Habits".

"Šis pasākums ir tikai vienu reizi gadā, kad mēs varam radīt svētkus tiem, kam to pietrūkst!

Bērni - rehabilitācijas centra pacienti - biežāk dodas nevis uz koncertu, bet pie ārsta, gardumu vietā tiem jāēd zāles un kino vietā tiem jādodas uz rehabilitācijas centru, uz procedūrām. Apvienosimies, lai kopā padarītu šo bērnu dzīvi krāsaināku un dotu tiem iespēju uz dienu piemirst par sāpēm! Ļausim tiem izbaudīt šo īpašo dienu un dāvāsim viņiem savu mīlestību!" - tā par pasākumu saka tā organizators Pipars.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu