Breda Pita jauniņā draudzene, izrādās, ir precējusies (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/SCANPIX, instagram/nico.potur / TVNET kolāža

Nesen tapa zināms, ka amerikāņu aktieris Breds Pits (56) sācis attiecības ar 27 gadus veco vācu modeli Nikolu Poturalskiju. Kā noskaidroja ārzemju mediji, aktiera jaunā mīļotā ir precējusies. 

Poturalskija esot precējusies ar sabiedrībā labi pazīstamo 68 gadus veco vācu uzņēmēju un restorānu biznesa haizivi Rolandu Mēriju, kuram pieder restorāns "Borchardt". Abi esot laulībā astoņus gadus, un pārim ir septiņus gadus vecs kopīgs dēls, ziņo mediji. 

Mērijam šī ir ceturtā laulība, un viņam neesot iebildumu, ka par viņu daudz jaunākā sieva satiekas ar Holivudas superzvaigzni. 

"Viņi joprojām ir precējušies, bet viņu attiecības varētu raksturot kā "atvērtas". Viņš ir precējies vairākas reizes, un viņam ir pieci bērni. Viņu neinteresē negatīvisms un greizsirdība," medijiem pastāstīja pārim pietuvināts avots. 

Ziņots, ka Poturalskija ar Pitu pagājušajā vasarā iepazinās tieši Mērija restorānā, kad Pits bija ieradies Berlīnē reklamēt savu jaunāko filmu. Tad Mērijs iepazīstinājis Pitu ar savu sievu, un viņa iedevusi aktierim savu telefona numuru. 

Modele daudz ceļo darba dēļ, tādēļ satuvinājusies ar Pitu, kad strādājusi Losandželosā.

Atgādinām, ka Pits iepriekš bija precējies ar aktrisi Andželīnu Džoliju. Abu laulība oficiāli tika šķirta 2016. gadā. Abi ir vecāki sešiem bērniem.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu