Hospitāļu ielas svētkus svinēs parkā pie Brasas tilta

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Hospitāļu ielas kaimiņu svētki
Hospitāļu ielas kaimiņu svētki Foto: publicitātes

Hospitāļu ielas kaimiņu svētki Rīgā šogad tiks svinēti jau pavisam drīz - 13. septembrī parkā pie Brasas tilta, tā ziņo pasākuma organizatoru pārstāve Linda Ermiča.

Pēc Ermičas paustā, svētku dienu varēs pavadīt draudzīgā kopābūšanas atmosfērā ar ģimenēm, kaimiņiem un draugiem. Būs iespējams piedalīties dažādās radošās, sportiskās un izzinošās aktivitātēs, kā arī izbaudīt muzikālus priekšnesumus.

Svētki tiks atklāti plkst.15. Uz uz skatuves kāps dziedātāja Ilze Rijniece ar grupu, grupa "Audiokvartāls", kā arī dziedātāja Olga Rajecka un regeja apvienība "Riga Reggae".

"Riga Reggae"
"Riga Reggae" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ermiča pavēstīja, ka viesus sagaida arī Cirka mākslinieku asociācijas priekšnesums, sacensības par titulu "Brasas vecis" un "Brasas dāma", orientēšanās spēle, ekskursijas pa apkaimi, kā arī dienu pirms svētkiem - jautājumu spēle komandām "Hospitāļu prāti". Pasākuma laikā būs iespējams uzspēlēt galda tenisu un badmintonu, kā arī norisināsies dažādas spēles un radošas aktivitātes gan ģimenēm, gan bērniem.

Šogad dalībnieku sarakstu papildina Nevalstisko organizāciju nams, biedrība "Cita Rīga" ar lielformāta spēlēm, kurās izzināt Rīgu, "Trušu karaliste" un tādi mākslinieki kā jauniešu grupa "Jebunte", grupa "Nova" un Latvijas ukraiņu biedrība apvienībā ar ansambli "Dņipro".

Ermiča uzsvēra, ka apmeklētāju skaits pasākuma teritorijā tiks ierobežots atbilstoši pasākuma norises laikā spēkā esošajiem Ministru Kabineta noteikumiem. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Foto: Hospitāļu ielas kaimiņu svētki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu