Meisija Viljamsa: Turpināt kaut ko pēc "Troņu spēlēm" ir neiespējamā misija (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Meisija Viljamsa seriālā "Two Weeks To Live"
Meisija Viljamsa seriālā "Two Weeks To Live" Foto: Sky/publicitātes

Aktrise Meisija Viljamsa (Maisie Williams), kura vērienīgajā kanāla HBO seriālā "Troņu spēle" ("Game of Thrones") atveidoja puicisko dzimtas mantinieci Arju Stārku (Arya Stark), sniegusi atklātu interviju izdevumam "NME", kurā stāsta, ka nākotnē viņu gaida daudzi izaicinājumi.

Seriālā viņa sāka filmēties 2011. gadā, būdama vien divpadsmit gadus veca. Jau pēc pāris sezonām viņa kļuva par slavenību. Taču ko iesākt, kad seriāls ir noslēdzies? Tādu jautājumu sev šodien uzdod 23 gadus vecā aktrise.

Arja Stārka
Arja Stārka Foto: Macall B. Polay/AP

Būdama slavena jau piecpadsmit gadu vecumā, aktrise bija spiesta apgūt skolas zinības mājās, traucēja arī klasesbiedru ne pārāk labā attieksme. Kopš "Troņu spēlēm" Meisija ir kļuvusi par vienu no ievērojamākajām jaunajām britu aktrisēm 

Šobrīd (no 2. septembra) viņa redzama jaunā Sky kanāla komēdijā "Two Weeks To Live", kurā atveido jaunieti Kimu, kura dzīvo kopā ar nedaudz paranoisku māti Tīnu, kuru atveido Siona Kliforda (Sian Clifford) - seriāla "Fleabag" zvaigzne.

Ir skaidrs, ka skatītāji salīdzinās Kimas un Arjas lomas, tas ir neizbēgami. 

"Domāju, ka tā ir neiespējamā misija... nejūtu gan īpaši lielu spiedienu, jo ir tik daudz citu lietu, ko vēlos darīt," viņa saka. Kopš beidzies viņas darbs seriālā "Troņu spēles", viņa sev uzstādījusi pavisam reālistiskus, sasniedzamus mērķus. 

"Nedomāju, ka es vēl jebkad kļūšu par daļu no tik populāra, dārga kino projekta,"

viņa nosaka. "Bet manā jaunajā seriālā māti atveido Siona Kliforda, un tā jau ir maza uzvara. Ir daudz citu lietu, par ko priecāties."

Meisija Viljamsa un Siona Kliforda seriālā "Two Weeks To Live"
Meisija Viljamsa un Siona Kliforda seriālā "Two Weeks To Live" Foto: Sky/publicitātes

Atgādinām, ka seriāla "Troņu spēle" pēdējo sēriju pagājušogad HBO platformās tiešraidē noskatījās 19,3 miljoni cilvēku, uzstādot jaunu HBO satura skatījumu rekordu. Arī LMT Viedtelevīzijā seriāls bija skatītākais no HBO seriāliem un pieejams platformā arī tagad. Pirms tam par skatītāko HBO seriāla epizodi tika uzskatīta seriāla "Soprano ģimene" ("The Sopranos") ceturtās sezonas pirmā sērija, ko noskatījās 13,4 miljoni.

Foto: Seriāls "Troņu spēle".

Piebildīsim, ka ar pārtraukumiem turpinās seriāla priekšstāsta "House of the Dragon" filmēšana, kas tiek veidots pēc amerikāņu rakstnieka Džordža R.R. Martina (George R.R. Martin) jaunākās grāmatas "Uguns un asinis" motīviem. Uz ekrāniem seriāls nonāks 2022. gadā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu