"Vai ministrei pludmalē jāsauļojas treniņtērpā?!" Petraviča atbild kritikai par saviem atkailinātajiem foto (27)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Labklājības ministre Ramona Petraviča
Labklājības ministre Ramona Petraviča Foto: LETA

Labklājības ministre Ramona Petraviča tiek uzskatīta par vienu no pamanāmākajām politiķēm Saeimā. Tiesa, ne vien viņas darbības, bet arī izskata dēļ. Politiķes soctīklos atrodami foto no ceļojumiem un atpūtas, kuros viņa redzama puskaila. Nu viņa izdevumam "Ieva" komentējusi saņemto kritiku.

Lai gan kopš kļūšanas par ministri Petraviča rūpīgi piedomā pie vizuālā tēla, viņas sociālo tīklu kontos joprojām ir fotogrāfijas, kur viņa redzama peldkostīmā un atkailinātu ķermeni. 

Daudzi ministri kritizē, sakot, ka tādas fotogrāfijas amatpersonai neklājas publicēt. 

"Kad tikko nonācu Saeimā, mana friziere Saldū teica: Ramona, tu tur uzradies un izjauci visu koptēlu un priekšstatus par to, kā jāizskatās deputātei – ka viņai jābūt korpulentai kundzītei ar brošu pie krūts. Šo to gan arī es esmu izmainījusi – piedomāju gan par dekoltē, gan svārku garumu, gan papēžu augstumu, bet par kundzīti ar brošu pie krūts joprojām neesmu kļuvusi un nekļūšu. (..)

Interesanti, kurš ir izdomājis, ka politiķei jāizskatās tieši tā: mati līdz pleciem, svārki līdz celim, papēžu augstums – daži centimetri un lūpas nedrīkst būt koši sarkanas?

Kāpēc nevar būt citādi?" izdevumam "Ieva" norādīja ministre.

Ministre piebilda, ka ir no sievietēm, kuras nevar pat iznest miskasti, ja nav uzkrāsojušas acis. Viņa pat mājās pa parketa grīdu staigā saposusies un augstpapēžu kurpēs.

"Kādi komentāri man bija jādzird, kad ieliku bildes no ministres pirmā atvaļinājuma Ēģiptes pludmalē! Pat nebiju izģērbusies līdz peldkostīmam, bet cilvēki jau šausminājās, kā tā var, un uzskatīja, ka man jādemisionē. Vai tiešām cilvēkiem šķiet, ka deputātei vai ministrei pludmalē jāsauļojas treniņtērpā?!" neizpratni par cilvēku komentāriem izdevumam neslēpa Petraviča. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vēji iepūš burā un aiziet jūriņā ?

A post shared by Ramona Petravica (@ramonapetravica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sun and sea....

A post shared by Ramona Petravica (@ramonapetravica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atvadas vasarai pie Cieceres ezera.

A post shared by Ramona Petravica (@ramonapetravica) on

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu