Dveins Džonsons pārdzīvo, ka nav pasargājis sevi un ģimeni no inficēšanās ar Covid-19 (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

48 gadus vecais amerikāņu aktieris un profesionālais cīkstonis Dveins “The Rock” Džonsons paziņojis, ka ar ģimeni izslimojis Covid-19.

Džonsons vietnē "Instagram" 2. septembrī dalījās ar video, kurā pavēstīja, ka viņš, viņa sieva Lorēna Hašiana, meitas Jasmīna un Tiana pēdējās trīs nedēļās slimo ar Covid-19, taču nu jūtas labāk. 

"Šī ir bijusi viena no izaicinošākajām un grūtākajām lietām, kāda mums jebkad bijusi jāpiedzīvo kā ģimenei," sacīja aktieris.

Viņš piebilda: "Mēs esam pārvarējuši slimību, vairs nevaram citus aplipināt, un, paldies Dievam, esam veselīgi."

Džonsons video sacīja, ka dzīvē daudz kam gājis cauri, taču saslimšana ar Covid-19 bija kā "sitiens zem jostasvietas": "Mana numur viens prioritāte ir vienmēr pasargāt savu ģimeni, savus bērnus un tuvos cilvēkus. Es vēlētos, kaut man vienam būtu pozitīvs Covid-19 tests, bet nē - visa mana ģimene saslima."

Aktieris sacīja, ka inficējušies no ģimenes draugiem, lai arī ievēroja visus piesardzības pasākumus. 

Kamēr viņa meitas piedzīvoja nelielu klepu, daudz grūtāk klājies Džonsona sievai. "Bet mēs no Covid-19 iznācām stiprāki un veselāki," uzsver aktieris.

Nobeigumā Džonsons aicināja savus sekotājus rūpēties par savu veselību, lietot vitamīnus un nēsāt masku. "Tā ir atbildīga rīcība ne vien pašam pret sevi, bet arī saviem tuviniekiem un vispār cilvēkiem apkārt," uzsvēra Džonsons.

Atgādinām, ka visā pasaulē ar Covid-19 saslimuši teju 26 miljoni cilvēku. Latvijā Covid-19 konstatēto gadījumu skaits līdz 3. septembrim bija 1410.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu