Videozvans no guļamistabas līdzās vienradžiem: Petraviča atbild etiķetes speciālistes kritikai (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: kadri no TV3 Ziņu sižeta

Pēc tam, kad tika ieviesti pulcēšanās ierobežojumi, valsts amatpersonas strādāja attālināti un informēja sabiedrību videokonferencēs. Tiesa, vairāki politiķi, tostarp labklājības ministre Ramona Petraviča, pārkāpa etiķeti.

TV3 Ziņu sižetā šā gada aprīlī etiķetes speciāliste Aija Strautmane kritizēja Petravičas izvēlēto vietu attālinātajai strādāšanai, norādot, ka guļamistaba ir gaužām nepiemērota, lai iepazīstinātu ar valdības lēmumiem. 

Izdevumam "Ieva" Petraviča komentēja radušos situāciju, sakot: "Nekur jau netika pateikts, ka šis video bija no laika, kad atrados karantīnā pēc tam, kad Artusam Kaimiņam bija pozitīvas vīrusa analīzes. Man neviens neapmaksā villu ar atsevišķu darbistabu, ozolkoka galdu un karogu aiz muguras! Būdama karantīnā, biju izolējusies meitas istabā un no tās arī strādāju."

Nepamanīti nepalika arī plauktā novietotie vienradži. "Meita vienradzi bija atvedusi no studijām Edinburgā – Skotijā vienradzis ir nacionālais dzīvnieks," stāsta ministre.

Viņa gan neļaujas negācijām un kritiku cenšas uztvert veselīgi: "Labākais ierocis pret naidu ir smaids. Es distancējos no visa negatīvā. Ir cilvēki, kam vajag pār kādu izgāzt savu žulti – tā viņi jūtas piepildīti, un es to pieņemu. Cenšos ap sevi vairot pozitīvus cilvēkus un vairāk klausījos un klausos tajos, kas man saka labu: turies, mēs ar tevi! Man dažkārt ir šķitis, ka līdzcilvēki pret mani vērsto kritiku pārdzīvo pat vairāk nekā es pati."

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu