TVNET 20 gadi. Dizaineres Aleksandras Prohorenkovas versija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TVNET

Atzīmējot 20 gadu jubileju, TVNET sāk sadarbību ar Latvijas māksliniekiem -  desmit Latvijas dizaineri rada katrs savu versiju par TVNET jubilejas logo. Šodien savu logo piedāvā dizainere Aleksandra Prohorenkova.

Foto: logo

Aleksandra par sevi:

"Esmu grafiskā dizainere reklāmas industrijā, kurā strādāju jau septīto gadu (es saku “jau”, jo reklāmas industrija ir ļoti sprigana nozare, un nebiju paredzējusi, ka varēšu tik ilgi sprigani strādāt). 

Nevarētu teikt, ka visu dzīvi ir interesējis dizains, bet, kopš sevi atminos, man vienmēr ir paticis kaut ko radīt, darīt, zīmēt, šūt, griezt un līmēt. Tāds kārtīgs grūdiens radošajā pasaulē radās līdz ar pirmo fotoaparātu, un tas pat, godīgi sakot, nebija nekāds profesionālais, bet gan parastā miniatūrā webkamera zilā krāsā. Tāda, kurā nevar paskatīties, kas sanācis, kamēr nenovelc bildes datorā. Domāju, ka tētis, pērkot mazo kameriņu skaipa vajadzībām, nemūžam nebūtu iedomājies, ka tāds it kā nieks divām mazām meitenēm (man un māsai) var pavērt tik daudz iespēju un galu galā iegriezt dzīvi pareizajās sliedēs, tā sakot."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu