TVNET 20 gadi. Dizainera Jāņa Birznieka versija (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Māris Ločmelis

Atzīmējot 20 gadu jubileju, TVNET sāk sadarbību ar Latvijas māksliniekiem - sākot ar 1. septembri, desmit Latvijas dizaineri rada katrs savu versiju par TVNET jubilejas logo. Šodien publicējam dizainera Jāņa Birznieka radīto logo.

Foto: logo

Jānis ir dzimis Priekulē, mācījies Liepājas Lietišķās mākslas koledžā un studējis vizuālo komunikāciju Latvijas Mākslas akadēmijā. 

Darbi: “Latvijas Mobilā Telefona” un “Dobeles Dzirnavnieka” zīmola identitātes, (izstrādāti aģentūras DDB sastāvā). Izklaides platformas “Helio” vizuālā identitāte, grāmatas “Latvijas labākie eksporta zīmoli” dizains, The Red Jackets, Manta North, Claara un citi zīmoli tapuši paša izveidotajā "B&K design" studijā.

Jānis par sevi:

"Esmu mākslinieks, grafikas un zīmolu dizainers. Četru bērnu tēvs, kurš reizēm brauc ar skeitbordu un spēlē mūziku.

Strādājot ar zīmoliem, ikdienā vados pēc principa, ka pati svarīgākā ir koncepcija, jēga, kuru tad komunicēt maksimāli skaidri, savdabīgi un lakoniski. Lielākais prieks, ja dizains pie kura strādāts, spēj virzīt tālāk uzņēmumu, padarot to veiksmīgāku, un iedvesmot auditoriju.

TVNET svētku dizaina versiju veidoju, atstājot tikai pašu būtiskāko. Līdzīgi, kā veidojot virsrakstu ziņu portāla rakstam. Tajā pašā laikā ar cieņu pret lasītāju saglabāju zīmola atpazīstamību. Sirsnīgs sveiciens jums, TVNET, jubilejā!"

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu