"Gorillaz" sadarbojas ar ikonu - "The Cure" līderi Robertu Smitu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Britu virtuālās realitātes projekts "Gorillaz" laiž klajā jaunu singlu "Strange Timez", kas tapis kopā ar grupas "The Cure" līderi Robertu Smitu (Robert Smith). Šī ir sestā tā dēvētā sērija no "Gorillaz" animācijas seriāla "Song Machine".

"Song Machine: Season One - Strange Timez" tiks izdots 23. oktobrī. Albums tiks laists klajā gan digitāli, gan fiziskajos formātos - CD, vinilā un kasetē. Papildus tiks izdots 17 dziesmu deluxe un super deluxe komplekti. Jaunums un kolekcionāru cienīgs ieguvums būs krāsainais, 210 lappušu lielais almanahs.

"Song Machine" ir procesā esošs notikums, kura laikā grupas ierakstu studijā "Kong Studios" ciemojas dažādi mūziķi - Beks, Eltons Džons un daudzi citi.

Jaunākajā no sērijām "Strange Timez" projekta varoņi dodas uz Mēnesi.

Virtuālās grupas bundzinieks Rasels Hobss stāsta, ka "Song Machine" ir pavisam jauns veids, kā darīt to, ko grupa darījusi jau gadiem: "Pasaule kustas pārāk strauji, un nekad nebūs iespējams paredzēt, kurš studijā viesosies nākošais. Raidījums pastāvēs no nezināmā, tas darbosies uz tīra haosa pamatiem. Tādēļ mēs esam gatavi strādāt pie mūzikas tā, it kā nebūtu rītdienas, jo nekad jau arī īsti nevar zināt."

Atgādinām, ka britu animētā apvienība pērnajā decembrī kinoteātros visā pasaulē izrādīja pilnmetrāžas dokumentālo filmu "Gorillaz: Reject False Icons", kurā iemūžināti un dokumentēti dažādi grupas darbības aizkadri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu