Kivičs nikni komentē ažiotāžu ap viņa un Lienes intīmo deju (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Sociālajos tīklos ažiotāžu izpelnījies video, kurā skandalozais mūziķis Andris Kivičs ar sievu Lieni intīmi dejo kameras priekšā. Nu kritiku no cilvēku puses komentēja pats Kivičs. 

Līdz šim kritiķiem bija atbildējusi tikai Liene, ielaižoties asās diskusijās ar sievietēm, kuras viņai un vīram veltījušas komentārus. Mūziķa sieva apgalvoja, ka video nav lietojusi alkoholu.

Video bija redzami arī intīmi kadri - dejas laikā mūziķis satver Lienes pēcpusi, kā arī pilnajā video versijā paceļ viņas džemperi un ar rokām satver sievas krūtis, kamēr viņa stāv ar seju pret kameru. 

Nu Kivičs pastāstīja, ka video tapa Tēva dienā, abi pēc jautras dienas bija izdomājuši atvērt šampanieša pudeli. Pēc tam pāris izlēma padejot un to nofilmēt. Dejas brīdī abi bija izdzēruši katrs pa divām glāzēm.

"Un tad es izdomāju, ja jau Liene ir mana sieva, es arī varētu pieskarties viņas dibenam. Un es tiešām viņam pieskāros un viņu masēju. Pēc tam es emociju uzplūdā sāku masēt arī viņas krūtis, kuras nebija kailas. [..] Man ļoti simpātiski šķiet kameras priekšā glāstīt savu sievu, jo es viņu ļoti mīlu, man patīk viņas augums, un kas ir pats galvenais - jūs to neskatieties LTV1 vai TV3, jūs to skatieties Andra Kiviča taimlainā. Ko jūs tur ielīdāt, ja jums nepatīk, tas, ko jūs redzat?" izteicās Kivičs. 

Kivičs arī komentēja viņa sievas atbildes dzēlīgajiem komentāriem. "Bet tās vecenes ir rupjas un neizglītotas, un ar tādām ir jārunā viņu valodā - jāsauc par m**kām, dirsām, pakaļām, pēc iespējas rupjākos vārdos. Tāpēc arī es es savos komentāros rakstu šādi par sievietēm, kurām pamata nodarbe ir citu ienīšana,"  bilda mūziķis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andris un Liene Kiviči (@andrislienekivici) on

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu