"Apaļīga, bet seksīga!" Elita Patmalniece atklāj, kā viņai iepatikās Baiba Sipeniece

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

360TV raidījuma "Pasaki to skaļi” studijā pie Laura Reinika un Egijas Gailumas satiksies divas košas, dzīvespriecīgas un kolorītas dāmas - māksliniece Elita Patmalniece un radio balss Baiba Sipeniece-Gavare.

Kur ir šis duets, tur smiekli un jautrība garantēti - jau ierodoties “Pasaki to skaļi” studijā, Elita neslēps sajūsmu un pārsteigumu, ka tieši viņai kāds vēlas teikt “paldies”, taču kurš ir šis cilvēks un par ko “paldies” izskanēs, viņa uzzinās tikai raidījuma gaitā. Lai arī sākotnēji Elita domās, ka uz raidījumu viņu aicinājis Intars Busulis, mākslinieci ar labiem vārdiem pārsteigs tieši Baiba Sipeniece-Gavare.

Tāpat atklāsies, kā abas spilgtās personības iepazinušās – izrādās, viņas ir pazīstamas jau vairāk nekā 20 gadus, kopš Baiba sāka darbu televīzijā. Elita jau tolaik bija pamanījusi Baibas “jocīgo” ģērbšanās stilu, un vēlāk abu ceļi krustojušies arī vairākos TV projektos, kur Patmalniece veidojusi tērpus šovu vadītājiem.

Šobrīd Baibas kolekcijā ir vairāk nekā 20 modes mākslinieces kleitas – daļa no tām viņas īpašumā nonākusi pēc TV raidījumiem, citas viņa iegādājusies pati, vēl kādas Elita draudzenei uzdāvinājusi. “Mums iet vaļā riktīga andele mandele. Austrumu tirgus aiziet iesildīties,” tērpu iegādes aizkulises ne bez humora atklās Baiba.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu