Skatītāju iemīļotais raidījums “Gandrīz ideālas vakariņas” atgriežas! (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: F64

Pirmdien, 28. septembrī, kanāla TV3 un platformā Go3 ar jaunu sezonu atgriežas skatītāju iemīļotais kulinārais raidījums "Gandrīz ideālas vakariņas". 

Pirmajā nedēļā viens pie otra ciemosies četras kanāla TV3 personības - sporta žurnālists un raidījuma “900 sekundes” sporta ziņu moderators Kaspars Dvinskis, aktieris un seriāla “Nemīlētie” Oskara lomas atveidotājs Artūrs Dīcis, raidījuma “Bez tabu” žurnāliste Alise Kubiloviča un mūziķe un televīzijas žurnāliste Agnese Šīrante.

Pirmais viesus uzņems Kaspars Dvinskis, kurš atklās, ko viņa dzīvē nozīmē sports un kā ir katru dienu celties četros no rīta. Iepazīsimies ar Kaspara vistu fermu un uzzināsim, kas silda Latvijas omīšu sirdis!

Kā nākamā viesus uzņems TV žurnāliste un mūziķe Agnese Šīrante savā vasaras mājā Sēlijā, kur viņai ir pašai sava ierakstu studija.

Trešās nedēļas vakariņas meistaros Artūrs Dīcis, kurš iejūtas Oskara Zīles lomā TV3 seriālā “Nemīlētie”. Artūrs izjokos vakariņu viesus ne vienu reizi vien - sākot ar bezdurvju labierīcībām un visbeidzot ar pikantiem jautājumiem pie vakariņu galda. 

Pēdējās vakariņas gatavos TV3 raidījuma "Bez tabu" žurnāliste Alise Kubiloviča. Vakariņu laikā uzzināsim, kā ikdienā top raidījums “Bez tabu” - būs ne mazums satraucošu pieredzes stāstu, kā arī nokļūsim atmiņu takās pa Alises trakulīgajiem jaunības gadiem un visbeidzot uzspēlēsim jestru un muzikālu spēli vakara noslēgumā!

Skaties izklaidējošo kulinārijas raidījums “Gandrīz ideālas vakariņas” jau no 28. septembra no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 18.10 kanālā TV3 un platformā Go3!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu