Teilore Svifta apsteidz Vitniju Hjūstoni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Teilore Svifta
Teilore Svifta Foto: publicitātes

ASV pieprasītāko albumu "Billboard 200" topa 1. vietā pārliecinoši turpina dominēt Teilore Svifta. Viņas jaunākais albums "Folklore", kas jūlija beigās pārsteidza daudzus fanus, šonedēļ nu jau septīto nedēļu ir topa 1. vietā, ziņo "billboard.com". 

Sviftas pārsteiguma albums ASV nedēļas griezumā pārdots 87 000 vienību, liecina "Nielsen Music/MRC Data" apkopotie dati. 

Svifta līdz ar to ir apsteigusi Vitnijas Hjūstones (Whitney Houston) panākumu - ar visiem saviem albumiem 47 nedēļas atrodoties "Billboard 200" topa 1. vietā. 

Vitnija Hjūstone
Vitnija Hjūstone Foto: Albuma vāks

Šis ir Sviftas septītais numur 1 albums. Albums seko darbam "Lover" un 2017. gada ierakstam "Reputation" (skat. TVNET recenziju).

Platē Svifta sadarbojusies ar vairākiem alternatīvās mūzikas māksliniekiem, tajā skaitā Džastinu Vernonu (Justin Vernon) no apvienības "Bon Iver", Āronu Desneru (Aaron Dessner) no grupas "The National" un Džeku Antonofu (Jack Antonoff).

Jāpiebilst, ka trešajā vietā pēc Sviftas un Hjūstones ir britu dziedātāja Adele, kura virsotnē ar saviem albumiem pabijusi 34 nedēļas. 

Vietu zemāk šonedēļ nemainīgi repera Pop Smoke pēcnāves albums - "Stars Aim for the Moon" ar 75 000 pārdotām vienībām, bet pagājušās nedēļas līderis - reperis "YoungBoy" ar savu jaunāko albumu "Top" noslīdējis uz 3. vietu.

4. vietā kā jaunums dziedātājas Ališas Kīzas (Alicia Keys) jaunākais albums "Alicia".

Bet top5 noslēdz repera Juice WRLD darbs "Legends Never Die".

"Juice WRLD"
"Juice WRLD" Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu