Linda Abu Meri: Hosams mani ļoti lutina (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

"Rīta Panorāmas" vadītāja Linda Abu Meri pērnā gada augustā mija gredzenus ar gastroenterologu Hosamu Abu Meri. Izdevumam "Ieva" viņa pastāstīja, ko viņai nozīmēja kāzas un kāds bija bildinājums.

Vaicāta, vai nojautusi, ka Abu Meri bildinās, viņa atbild noraidoši: "Nē, goda vārds. Hosams māk sagādāt pārsteigumus. Viņš mani bildināja mammas sešdesmitajā dzimšanas dienā, kad visi sēdējām pie galda. Hosams teica apsveikuma runu mammai un tās noslēgumā izvilka kastīti…"

Viņa turpina: "Viņš vispār ir skaisto pārsteigumu meistars. Hosams mani ļoti lutina, un man liekas ļoti svarīgi, ka vīrietis to dara, un arī sievietei jālutina vīrietis. Jāieklausās, ko otrs cilvēks vēlas, un jāpārsteidz tieši ar to. Hosams šai ziņā ir ļoti vērīgs un klausīgs – reiz cita starpā ieminējos, ka veikalā pasmaržoju kādas smaržas. Nekādā gadījumā neminēju to ar domu, lai man nākamajā dienā uz pusdienas laiku tās jau būtu mājās, bet tā notika."

Lai arī Lindai Abu Meri iepriekš bijušas attiecības, līdz brīdim, kad satika Hosamu, viņai kāzas šķita nebūtiskas. "Tikai satiekot Hosamu, laulība manās acīs ieguva nozīmi. Acīmredzot tas atkal ir stāsts par to, ka satiec savu īsto cilvēku un saproti – šī ir vienošanās, ko noslēdzam pēc vislabākās sirdsapziņas un ar vislabākajiem nodomiem. To, ko solījām, esam arī gatavi darīt, lai tie nebūtu tikai tukši vārdi," prāto Linda Abu Meri.

Pilnu interviju lasiet žurnālā "Ieva"!

Atgādinām, ka pāris sāka attiecības 2017. gada nogalē - abi saskatījās "Rīta Panorāmas" raidījumā, kad Linda intervēja Hosamu.

Šī Hosamam ir trešā laulība, bet Lindai - pirmā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hosam Abu Meri (@hosamabumeri) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hosam Abu Meri (@hosamabumeri) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hosam Abu Meri (@hosamabumeri) on

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu