Holivudas zvaigznes asi izsakās par pirmajām ASV prezidenta vēlēšanu debatēm (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Donalds Tramps
Donalds Tramps Foto: AP/Scanpix

29. septembrī notika pirmās ASV prezidenta vēlēšanu debates starp Donaldu Trampu un viņa sāncensi Džo Baidenu, kas izraisīja pamatīgu vētru sociālajos tīklos.

Vairākas Holivudas zvaigznes, tostarp mūziķis Džons Ledžends, reperis 50 Cent, aktrise Alisona Stounere, metās izteikt viedokli par abiem kandidātiem. Tika izteikti tādi komentāri kā "Donalds Tramps uzvedas kā bērns", "sacensība starp diviem ego", "šo ir grūti skatīties".

Klīvlendā Ohaio štatā notikušajās debatēs Tramps uzvedās agresīvi, pārkliedzot savu sāncensi un debašu vadītāju no telekanāla "Fox News" Krisu Volisu. Baidens vienā brīdī ieteica Trampam "aizvērties".

Voliss centās debates koncentrēt uz tādiem politikas jautājumiem kā veselības aprūpe, koronavīruss, Augstākās tiesas tiesneša kandidāti un klimata pārmaiņas.

Tomēr to viņam atkārtoti traucēja izdarīt abi kandidāti, ievērojami lielākā mērā Tramps.

Tramps asi uzbruka Baidenam, kā to jau bija solījis, pavēstot, ka "radikālie kreisie ir aptinuši viņu ap savu mazo pirkstiņu".

Viņš arī apsūdzēja vienu no Baidena dēliem korupcijā un pavēstīja, ka par pašu Baidenu "nav nekā gudra".

Baidens savukārt nodēvēja Trampu par meli, rasistu, klaunu un Vladimira Putina klēpja sunīti.

"Jūs esat sliktākais prezidents, kāds bijis Amerikai," norādīja Baidens, kritizējot Trampu par viņa reakciju uz koronavīrusa pandēmiju, kas ASV prasījusi vairāk nekā 200 000 dzīvību, un ekonomikas stāvokli.

Tramps savukārt uzstāja, ka, pateicoties viņa politikai, drīzumā tiks izstrādāta vakcīna pret koronavīrusu.

Brīžiem Baidens un Voliss nespēja tikt pie vārda, Trampam skaļi slavinot savu vadību ekonomikas jomā un peļot Baidena dēlu Hanteru.

Baidens arī solīja pieņemt vēlēšanu rezultātus, lai kādi tie būtu, tikmēr Tramps ieslīga garā apcerē par vēlēšanu rezultātu viltošanu, atsakoties solīt, ka pieņems zaudējumu vēlēšanās.

Pirms 3. novembra vēlēšanām paredzētas trīs debates.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu