Miks Ozoliņš pastāsta, kā repera Diddy mājā uzpīpējis zālīti (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes, AFP/Scanpix / TVNET kolāža

Amerikā dzīvojošais latviešu režisors Miks Ozoliņš podkāstā "Pirmais latvietis uz Mēness" pastāstīja, kādas slavenības saticis, dzīvojot Kalifornijā, kā arī atgadījumu repera Didija (P.Diddy) mājā. 

Ozoliņš atklāja, ka viņš ar savu bijušo draudzeni reiz devās uz repera Didija māju, lai kaut ko nogādātu viņa toreizējai draudzenei Kesijai (Cassie).

"Ejam iekšā, skatos, Didijam līst ūdens no griestiem uz biljarda galda," stāstu iesāk Ozoliņš, klāstot, ka Didija draudzene viņam palūgusi apskatīt, kur varētu būt problēma.

"Tad mēs izejam ārā, uzpīpējam, kā izrādās, nereāli stipru zāli, un tad tā Kesija man saka: "Eu, tad tu vari apskatīties, kas tad īsti tur ir, varbūt palīdzēt, lai nepil?" (..) Pēkšņi - mēs esam [istabā] virs tā galda - es tai brīdī stāvu Didija ģērbtuvē, skapī, un tur karājās viņa ķēdes un viss viņa outfits, un es domāju, what the fuck is going on [kas pie velna notiek]. Šito es stāstīšu kādam un neticēs!" - piedzīvojumu atminas Ozoliņš.

Tāpat Ozoliņš apgalvo, ka gulējis Didija gultā un skatījies griestos, uz kuriem izvietoti spoguļi. "Es izdzīvoju savus mūzikas video sapņus," stāsta režisors.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu