"Amoralles" radītāja Inese Ozola atklāj, vai izsērojusi šķiršanos no vīra

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! sarunu šovā “Kad viņas satiekas”, kas pie skatītajiem nonāks 6. oktobrī, viesojas zīmola “Amoralle” radītāja Inese Ozola, kura atklātā sarunā pastāstīs par šķiršanos no vīra.

“Lēmumi šķirties taču netiek pieņemti garām ejot, tie nav pārsteigums. Cilvēki ir nogājuši garu ceļu, viņi ir mēģinājuši un viņiem nav izdevies. Un tas ir arī OK. Viņi var turpināt dzīvot blakus, veidot jaunas ģimenes un būt galu beigās laimīgi. Un tā ir visiem pāriem. Neticu, ka ir savādāk. Tas nav tā, ka viņi dzīvoja laimīgā laulībā, viss bija brīnišķīgi, viņi viens otru saprata, un tad vakarā satikās, sakot – zini...” sacīs Inese.

Tāpat viņa neslēps, ka visbiežāk par šķiršanos ir grūti runāt, kamēr pārdzīvojums “ir vēl nesadzijis”, taču viņa pati šobrīd par to runā ar mieru sirdī. “Ir OK izsāpēt to periodu un ir OK piecelties un iet tālāk,” padomu visām sievietēm raidījumā sniegs Inese, piebilstot, ka viņa brīdī, kad emocijas bijušas īpaši sakāpinātas, mēdza iegremdēties ledusaukstā ūdenī vai ļauties garām pastaigām.

Atgādinām, ka šā gada sākumā tapa zināms, ka pēc sešiem laulībā pavadītiem gadiem šķiras zīmola "Amoralle" vadītāja Inese Ozola un viesnīcas "Dome Hotel" īpašnieks Gundars Ozols. Šī bija Ozolas trešā laulība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu