Tautā iemīļoti aktieri pulcējas jaunā seriāla "Bezvēsts pazudušās" prezentācijā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Otrdien, 6. oktobrī, "Splendid Palace" risinājās jaunā pašmāju seriāla "Bezvēsts pazudušās" prezentācijas pasākums.

Psiholoģiskais trilleris "Bezvēsts pazudušās" ir ekranizācija Leldes Kovaļovas debijas romānam, kuram ir tāds pats nosaukums.

Seriālā piedalās vēl neredzēts Latvijas zvaigžņu ansamblis -

Juris Žagars, Mārtiņš Vilsons, Rēzija Kalniņa, Kristīne Nevarauska, Andris Keišs, Mārtiņš Kalita.

Galvenā – detektīva – loma uzticēta Latvijā dzimušajam, bet lielākoties Krievijas projektos startējušajam aktierim Nikolajam Šestakam, kurš seriālā atveido izmeklētāju Konstantīnu. Tāpat “Bezvēsts pazudušajās” skatītāji sastaps Ģirtu Jakovļevu, Daini Gaideli, Leldi Dreimani, Natāliju Živecu, Madaru Bori, Niklāvu Kurpnieku, Inesi Pudžu un citus.

Seriāla režisors un scenārija autors ir jaunais un talantīgais režisors Vlads Kovaļovs, kura īsfilmas internetā skatītas vairākus miljonus reižu, un darbi godalgoti prestižos kino festivālos. Seriāla producente – popularitāti ieguvušās grāmatas “Bezvēsts pazudušās” autore Lelde Kovaļova. Savukārt galvenais operators Toms Zarāns – viens no perspektīvākajiem jaunajiem kino operatoriem Latvijā.

Seriāls “Bezvēsts pazudušās” šķetinās divu pazudušu sieviešu meklējumus kādā nomaļā Latvijas mazpilsētā, kuras iedzīvotāji glabā kādu šaušalīgu noslēpumu. Skatītājiem būs iespēja sekot līdzi filmas galvenā varoņa – policijas izmeklētāja Konstantīna centieniem rast atbildes uz to, kas noticis ar sievietēm, kuras pametušas savas mājas un līdz šim tā arī nav atgriezušās. Viņš Latvijas mazpilsētā ierodas no Sanktpēterburgas, un negaidīti uzzina, ka, iespējams, katram vietējam iedzīvotājam ir kas zināms par pazudušo Viktoriju, lai gan lieta tiek uzskatīta par neatrisinātu. Mistērija, kā neizskaidrojamās pazušanas saistītas ar asins stindzinošo noslēpumu, ko glabā mazpilsētas iedzīvotāji, garantēs asas izjūtas ikvienam skatītājam.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu