Pašmāju elektroniskās mūzikas projekts "Bel Tempo" izdod trešo singlu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Bel Tempo"
"Bel Tempo" Foto: publicitātes

Elektroniskās mūzikas projekts "Bel Tempo" izdod savu trešo singlu "If You Want". Singls iznāk Berlīnē bāzētas ierakstu kompānijas "Amity Recordings" paspārnē un no 9. oktoba pieejams populārākajās straumēšanas platformās.

"Dziesma ir par agrajiem, neveiklajiem, cerību pilnajiem pusaudžu gadiem, kad rodas pirmie taureņi vēderā. Neziņa, kā sev izskaidrot jaunās jūtas, ko teikt, kā uzvesties un kā kādam iepatikties, bet vienlaicīgi izvairīties no apkaunojošām situācijām, kuras gribot negribot rodas, - tas ir posms, kam ir gājuši cauri visi," teikts dueta preses paziņojumā.

"Es, manuprāt, biju diezgan nobriedis bērns saviem gadiem, bet arī ļoti jūtīgs savā komunikācijā,” saka grupas dziedātājs Jūlijs. ”Man vispār patika garas, dziļas sarunas par visādām tēmām, un, ja man kādreiz uzradās simpātijas pret kādu simpātisku meiteni, tad es gribēju iepatikties ar garām sarunām, kuras  tajos laikos man notika, tikai runājot pa mājas telefonu, jo man nebija dūšas uzturēt sarunas dzīvē. Man bija bail, godīgi sakot, no apkaunojošām situācijām - ar visām jaunajām emocijām, man bija šausmīgas bailes no noraidījumiem vai sevis pazemošanas, kamēr maniem draugiem, šķiet, bija vienalga par tādām lietām un jau bija tikuši pie savām pirmajām bučām. Es sarakstīju šo dziesmu, lai mēs varētu atcerēties šo piemīlīgo posmu mūsu dzīvē, jo tas ir kaut kas tāds, ko nevajadzētu aizmirst. Atskatoties šķiet, ka tas bija laiks, kad visa pasaule un iespējas bija mūsu rokās."

"Bel Tempo" ir indie/elektronikas mūzikas duets no Rīgas. Pirmsākumos abi mākslinieki iepazinās dziesmu rakstīšanas nometnē "RIGaLIVE". "Bel Tempo" itāļu valodā nozīmē “labs laiks”, to var tulkot arī kā “labi pavadīt laiku” - un tieši to “Bel Tempo” vēlas sniegt saviem klausītājiem: patvērumu no pelēkajām debesīm un peļķēm, no aukstā vēja un īgnām sejām.

Noklausies dziesmu! 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu