Sindija Vilde pēc atgriešanās Latvijā: "Man šobrīd nav māju, nav darba, man nav naudas" (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Sindija Vilde
Sindija Vilde Foto: Māmiņu klubs

Pasākumu rīkotāja Sindija Vilde šā gada sākumā devās uz Portugāli, lai realizētu jaunus sapņus, taču Covid-19 pandēmija ieviesa savas korekcijas, un jau maija beigās viņa atgriezās Latvijā. 

Intervijā izdevumam "Ieva" Sindija neslēpj - viņai šobrīd nav nekā: "Jā – man šobrīd nav māju, nav darba, man nav naudas – dzīvoju no saviem uzkrājumiem un pateicoties bankas kredītkartei. Man izdevās pārdot savu mersīti, šobrīd mani uztur tas. Aizbraucot uz Portugāli, visu savu mantību izpārdevu vai atdevu labdarībai. Jo – es taču visu sākšu no jauna!

Šobrīd sausais atlikums ir mans dēls, suns un divi čemodāni."

Neraugoties uz to, viņa ir pateicīga par šādu dzīves posmu, jo spēj novērtēt lietas, par kurām ikdienā aizdomājas retais. "Daudz vairāk novērtēju gan produktus, gan preces, ko pērku, gan pakalpojumus. Ūdeni, elektrību, degvielu.

Man, absolūti neekonomiskai būtnei, nācies iemācīties domāt ekonomiski.

Man ir daudz vairāk svētku – spēju sajūsmināties par to, ka šodien varu ēst suši, nevis griķus ar krējumu. Ja salīdzinu ar to, kā bija, protams, varu sūdzēties. Labi apzinos, ka man šobrīd nekā nav," stāsta Vilde, vienlaikus uzsverot, ka "tik stabili, kā tagad stāvu uz zemes, vēl nekad neesmu stāvējusi".

Pilnu interviju lasiet žurnālā "Ieva"!

Atgādinām, ka Vilde par saviem plāniem pamest Latviju pavēstīja šā gada janvārī, norādot: "Latvijā ir kļuvis par šauru manam potenciālam, vēlmēm, spējām, sajūtām un sapņiem, tādēļ ir nepieciešams doties tālāk."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šodien uzdevu sev jautājumu - vai man labāk patīk būt vienatnē ar sevi vai būt kopā ar sev mīļiem un tuviem cilvēkiem. Šķita vienkāršs jautājums, bet atbilde mani pārsteidza, jo nebiju par sevi tā domājusi. Izrādās - man patīk būt vienai, lai sevi sakārtotu, bet, lai sasniegtu tālākus mērķus, esmu laimīga būt kopā ar citiem. / / / Today I asked myself - do I prefer to be alone with myself or to be with people I love. It seemed a simple question, but the answer surprised me because I hadn't thought of myself like that. It turns out that I like to be alone to organize myself, but to achieve further goals, I am happy to be with others. #PortugalTravel #PortugalNature #VILDE #intothewild #newchallenge #organizemyself #dogPortugal #bicycleRide #windhorse #loveNature #inspiration

A post shared by Sindija Vilde (@sindija_vilde) on

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu