Liene Kiviča pirmo reizi izskaidro, kāpēc vecākās meitas nedzīvo kopā ar viņu (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Andris un Liene Kiviči raidījumā "Personība"
Andris un Liene Kiviči raidījumā "Personība" Foto: Ekrānuzņēmums

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs un viņa sieva Liene viesojās Maijas Rozītes-Krištopanes "YouTube" raidījumā "Personība", kurā atklāja vairākus līdz šim nezināmus faktus par savām attiecībām.

Kiviča pirmo reizi izstāstīja savu versiju par attiecībām ar vecākajām meitām. Kā zināms, viņai no iepriekšējās laulības ar Ārenu Skulmi ir trīs atvases - vecākajai tūliņ būs 18 gadi, vidējai 13, bet jaunākajai - 9 gadi.

"Šī ir tā reize, kad varu izstāstīt. Protams, es ļoti, ļoti mīlu savs meitas, bet man viņas tika, es uzskatu, ar viltu aizvestas, ko cilvēki nezina. Cilvēki domā citādāk, ka es viņas esmu kaut kur atstājusi. Viņas dzīvo pie sava tēta, viņām tur ir ļoti labi apstākļi, bet diemžēl viņu tētis meitas mēģina noskaņot pret mani. Mēs sazvanāmies, sarakstāmies, bet tiekamies mēs ne tik bieži, tieši šī iemesla dēļ, jo šie te cilvēki, īpaši tēvs, pa šiem daudzajiem gadiem, ko es esmu viena audzinājusi viena pati meitenes, visu laiku man grib atriebties. Un viņš to arī ir izpildījis šādā veidā.

Es vienmēr esmu bijusi ļoti laba mamma, bet tagad man diemžēl ir jācīnās ar instancēm, es mēģinu panākt, lai bērniem viss ir kārtībā, jo viņas tiek noskaņotas pret mammu," atklāja Liene.

Liene atminas, ka mēnesi, kad viņa jau bijusi kopā ar Kiviču, no bijušā vīra, meiteņu tēva esot saņēmusi ziņas par to, ka viņš vēlas, lai Liene pārraksta meitenes uz viņa vārda, lai vīrietis it kā iegūtu nodokļu atvieglojumus. 

Viņasprāt, bijušais vīrs esot meitenes noskaņojis pret viņu, jo "mamma esot iemīlējusies, tādēļ viņas vairs Lienei nav vajadzīgas".

"Es nevienai mammai un tētim nenovēlu justies tā, kā es, kur viena puse noskaņo bērnus pret otru vecāku. Tas, manuprāt, ir ļoti, ļoti ļauni," norādīja Liene. 

Kiviču pāris saskaitījis, ka Liene 73 reizes rakstījusi meitām par to, ka viņa grib satikties, bet meitenes nemitīgi atbildējušas strupi un noraidoši. Pēdējo reizi Liene meitenes satikusi augustā pirms skolas. 

"Un tad es uzzināju, ka viņām ņem nost telefonu, ka viņas pašas neatbild, raksta ne tā, kā atbild meitenes," norādīja Liene. 

Mīļoto aizstāvēja arī Kivičs: "Liene visu laiku meklē kontaktu ar viņām, nemitīgi. Tur izlasa, divas dienas neatbild, atbild pēc divām dienām. Nav tā, ka normāli pastāsta kaut ko. Man no malas izskatās, ka tur ir baiļu aura kaut kāda. Ka apmēram: "Lienei ir jauna ģimene, viņa mīl Andri Kiviču, viņai ir jauna meitiņa, kā mēs varētu viņai neļaut būt laimīgai līdz galam?""

Abi vairākkārt pieminēja, ka bijušajam vīram esot "pamestā vīra sindroms". 

"Kad es trešo meitiņu videosarunā apsveicu dzimšanas dienā, es redzu, ka viņa skatās uz citu cilvēku, neskatās tikai kamerā, "vai drīkst atbildēt tā? Vai nedrīkst atbildēt tā?" Es esmu iesaistījusi instances, bāriņtiesu, sociālo dienestu arī, visticamāk, tas beigsies ar tiesu. Tur cilvēki negrib būt publiski, bet viņiem nāksies tādiem būt, jo viņi nemāk normāli komunicēt ar mani," norādīja Liene.

Atgādinām, ka Andris un Liene Kiviči sāka attiecības 2018. gada nogalē, bet apprecējās šā gada sākumā. Tāpat abi šogad kļuva par vecākiem kopīgai atvasei - meitiņai Miai. 

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu