Reperis rolands če jaunajā dziesmā citē deviņdesmito gadu popmūziku (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
rolands če
rolands če Foto: kadrs no video

Pašmāju reperis rolands če izdod pozitīvā noskaņā ieturētu enerģisku dziesmu "Atkal jau", kuras tapšanā izmantoti elementi no grupas "Šokolāde" 1999. gada dziesmas "Ir kāds".

"Atkal jau" ir enerģisks repa singls ar svaigiem un aktuāliem popmūzikas elementiem, kas solās būt patīkams pārsteigums gan rolanda če faniem, gan jauniem klausītājiem. rolands če atklāj, ka singlā izmantotā atsauce uz dziesmu "Ir kāds" nav nejauša izvēle, bet gan cieņas apliecinājums Latvijas deviņdesmito gadu popmūzikai, jo no bērnības gadiem šī dziesma visspēcīgāk iespiedusies atmiņā. Atsauces uz šo dziesmu redzamas arī "Atkal jau" videoklipā.

rolands če
rolands če Foto: Publicitātes foto

"Vai tev ir bijis tā, ka pamosties no slikta sapņa, bet saproti, ka nemaz neesi pamodies un tas turpinās? Man ir. Tāpēc es vēlējos šajā video atainot tieši pretējo – es pamostos aizvien labākā un labākā sapnī. Šobrīd jūtos uz radošā viļņa, domāju, ka šādā veidā to varu vislabāk parādīt klausītajiem. "Vēlos, lai šim sapnim beigu nav" – tā teica grupa "Šokolāde" 1999. gadā, tā saku es 2020. gadā," par dziesmu stāsta rolands če.

Noskaties videoklipu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu