Šovu zvaigzne Magone nonākusi PVD redzeslokā (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzni Magoni Šutovieni negaidīti apciemojuši Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) pārstāvji.

Kā liecina ieskats šova sērijā, PVD saņēma iesniegumu ar lūgumu pārbaudīt, kā saimniecībā tiek ievēroti dzīvnieku labturības noteikumi.

Magones vīrs Žanis par ekspertu viesošanos būs visai pārsteigts un par visu vari centīsies uzzināt, kurš iesniedzis sūdzību un kas tajā rakstīts, taču iestādes pārstāves šādu informāciju atteiksies izpaust.

Vēl vairāk – Žanis ir pārliecināts, ka, tā kā PVD viņa sētā atsaukts nepamatoti, dienestam būtu viņam jāatvainojas un jāsoda persona, kura šo apsūdzību izvirzījusi.

Magone gan spriedīs, ka visticamāk tas atkal ir bijušās mājas saimnieces pirksts, ar kuru ģimenei jau ir izveidojusies visai skarbs konflikts: “Kas Magonei tagad ir lielākais negatīvais fans – nu, minam! Tur tai galā bija Ventis – nu štrunts ar Venti, tagad man ir cits uzradies, te vietējais – izbijusī nama saimniece, kas joprojām savā galvā uzskata, ka te viss pieder viņai."

"Kas te vēl nāks – varbūt policija kādā uzdevumā, vai bāriņtiesa vai kaut kādu tiesību sargi – visi laipni lūgti. Durvis ir vaļā," prāto Magone.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu