TV personība Grēta Peide atklāj, kā saradusi ar vīra uzvārdu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Grēta Peide
Grēta Peide Foto: publicitātes

TV personība Grēta Peide sarunu šovā "Kad viņas satiekas" pirmo reizi sevi publiskajā telpā pieteica vairs ne kā Grētu Gorjučko, bet gan jaunajā uzvārdā.

Atgādinām, ka augusta izskaņā Grēta mija gredzenus ar uzņēmēju Jāni Peidi.

Vaicāta, vai bija viegli pieņemt lēmumu pāriet vīra uzvārda, jaunā sieva atklāti saka, ka viņai tas nācies krietni vieglāk nekā apkārtējiem: “Man bija ļoti viegli. Bet visiem tiem, kas mani pazīst, gan ne. Viņi teica - nu, kā tu varēji atteikties no savas “brendzīmes”?” smejoties atminas Grēta, piebilstot, ka gan jau tikpat viegli, cik saraduši ar līdzšinējo uzvārdu, cilvēki saradīs arī ar jauno.

Tāpat, sarunājoties ar raidījuma vadītājām, Grēta atklāj, ka arī vīrs pirms kāzām centies noskaidrot topošās sievas domas un, mēģinot neizrādīt, cik viņam tas ir svarīgi, jautājis, vai mīļotā grasās pieņemt viņa uzvārdu. “Man vienmēr tas šķitis tā ļoti organiski,” par šo lēmumu pārliecinoši saka Grēta.

Radījumā viņa pastāstīja, ka vīrs ir viņas labākais draugs un abi ir pazīstami jau ļoti sen, taču romantiskas jūtas abu starpā uzplaukušas pamazām. “Mīlestība ir tāda gaiša un absolūti tīra sajūta dot. Dot un saņemt,” par abu attiecībām saka Grēta Peide.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu