Arstarulsmirus skaidro lēmumu TV kameru priekšā ārstēt hemoroīdus (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Arstarulsmirus
Arstarulsmirus Foto: TVNET

Jau vēstījām, ka dziesmu autors un mūzikas producents Arstarulsmirus (ex. Gustavo) piedalījās Rīga TV24 raidījumā "Ceļā uz pārliecību", kur runāja par kādu īpaši delikātu tēmu - hemoroīdu ārstēšanu. Izdevumam "Privātā Dzīve" viņš skaidroja lēmumu par to runāt kameru priekšā.

Arstarulsmirus neslēpj, ka līdz pat brīdim, kad piedalījies raidījumā, hemoroīdi viņam asociējās ar "kaut kādu infekciju, kas tam visam piešķīra mazliet negatīvu nokrāsu, zināmu kaunēšanos par to, ka tev kas tāds vispār ir".

"Kad uzzināju, ka hemoroīdi ir vēnu mezgli, kas vienkārši atrodas specifiskākā vietā, sapratu – kautrēties nav iemesla. Ar tiem vienkārši jātiek galā, līdzīgi kā citiem ar kāju vēnu mezgliem," secina dziesmu autors, atklājot, ka viņam hemoroīdi konstatēti pēdējā – 4. – pakāpē.

Mūziķis aicina nekautrēties par šo problēmu runāt ar ārstu: "Jo ilgāk atliksiet, jo komplicētāka būs ārstēšana."

"Ir vērts laikus noskaidrot, vai tie tiešām ir hemoroīdi, jo sliktākajā gadījumā tas var būt arī audzējs," brīdina Arstarulsmirus. 

Viņš stāsta, ka ārstēšana notikusi nepilnas trīs nedēļas, pēc tās pazūd ne tikai fiziskais diskomforts, bet arī mazinās psiholoģiskais slogs. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu