Klajā nāk ģitārista Reiņa Jaunā albums "Zeme"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Reinis Jaunais
Reinis Jaunais Foto: Janis Straume

Ievērojot visus šobrīd aktuālos publisko pasākumu organizēšanas ierobežojumus, ar koncertu VEF kvartāla jaunajā kultūrvietā "Spīdola" 29. oktobrī tika prezentēts jaunākais Reiņa Jaunā albums "Zeme", kurā dzirdami divpadsmit mūziķi no dažādām pasaules valstīm - Nepālas, Japānas, Anglijas, Austrālijas, Zviedrijas, Ungārijas, Nīderlandes un Latvijas. 

6. novembrī jaunais albums tiks prezentēts arī Liepājā kultūras namā Wiktorija. Ja epidemoloģiskā situācija to ļaus, gaidāmi arī koncerti citur Latvijā.

Kopā ar Reini koncertā uzstājās čelliste Erna Daugaviete, kura piedalījusies arī albuma ierakstos, un Austrālijas latviešu kopienā labi pazīstamais mūziķis Ivars Štubis, kurš atklāja koncertu ar savām dziesmām. Koncertu papildināja Reiņa sievas Laimas Jaunās veidotās vizualizācijas no ģimenes kopīgajiem ceļojumiem. Mūziķi nenoliedz, ka šajos laikos organizēt koncertu bijis izaicinājums, tomēr atzīst, ka "muzicēšana tik brīnišķīgai auditorijai ir katra sirmā mata vērta".

Foto: Reinis Jaunais prezentē albumu "Zeme".

Jaunajā albumā iekļautas 12 kompozīcijas, no kurām desmit ir instrumentālas un divas ar vārdiem. 

Albums ir jau septītais CD formātā publicētais Reiņa Jaunā oriģinālmūzikas ieraksts. Albums ierakstīts ar AKKA/LAA autorstipendijas un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu. 

Noklausies albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu