"Kā tev nav kauna?" Publiski sastrīdas Magone un Amuna Davis

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/amunadavis, facebook.com/magone.burka

Pagājušajā nedēļā realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone sociālajos tīklos publiskoja sludinājumu, kurā pauda vēlmi samainīt savas ģimenes haskiju pret suni, kas "vismaz māk riet". Šis paziņojums izraisīja pamatīgu vētru, un par Magones rīcību publiski izteicies arī viņas šova kolēģis, "drag queen" Amuna Davis.

Pie Magones "Facebook" ieraksta Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis) publiskojis komentāru: "Vienkārši briesmīgi, Magone. Kā tev nav kauna? Izturēties pret dzīvniekiem kā pret mantām."

Jaunais vīrietis apgalvo, ka šī neesot pirmā reize, kad Magone "šādi izturas" pret suņiem. "Ne reizi pat pastaigāt neejat un pat uzmanību nepievēršat viņam. Suns vienkārši mokas pie jums. Jums nedrīkst dot vispār dzīvniekus.

Man ir pretīgi pret tādiem cilvēkiem,

kuri nodara suņiem ko tādu..."

Viņš aicina atdot suni kādam, kurš viņu mīlēs un būs vajadzīgs, kā arī norāda Magonei vairs neuzņemties atbildību par dzīvnieku turēšanu. "Kā jūs vispār atļaujaties darīt... Nolaidiet savu pakaļu uz zemes, lūdzu, un attopieties vienreiz..." - komentārā niknumu pauž jaunais vīrietis.

Magone reaģējusi uz Dāvja komentāru, atbildot: "Beidzot maskas krīt! Tik skaisti izlikāties esam mani draugi! Paldies, es jūs arī mīlu tikpat karsti!"

Viņa aicina Dāvi precizēt, cik un kādi suņi Magonei vēl esot bijuši. "Siba pieder vīram, man nav nekādas teikšanas. Visi jautājumi pie viņa, lieciet mani mierā un skatiet katrs sevi!" - uzsver Magone.

Atgādinām, ka Magonei, kura nesen nonāca PVD redzeslokā, dzīvnieku patversmē tika atteikta jauna suņa adoptēšana. Viņas ģimenē jau ir viens suns – haskija šķirnes kucīte, taču saimnieki izpelnījušies kritiku gan par to, ka suns tiek turēts pie ķēdes, gan to, ka četrkājainais mīlulis nav sterilizēts.

"Jūsu plāns ir ārpus jebkādas kritikas, jo jūs esat iedomājušies, ka ielaidīsiet suni pagalmā un viņš jūs apsargās. Lai izaudzinātu sargsuni, ar viņu jādarbojas katru dienu vairāku gadu garumā,” Magonei un Žanim norādīja dzīvnieku patversmes pārstāve.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu