Linitas Mediņas bijušais draugs asi komentē apsūdzības par vajāšanu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Nupat tapa zināms, ka kantridziedātāja Linita Mediņa, kura vēl septembrī bija gatava pavadīt visu atlikušo mūžu ar ogrēnieti Guntaru Avdejevu, nu vērsusies pret vīrieti policijā par vajāšanu. Apsūdzības komentējis pats Guntars. 

Atgādinām, ka Mediņa izdevumam "Privātā Dzīve" apstiprināja, ka jau trīs nedēļas abi ir šķirti un ka šķiršanās iniciatore bijusi viņa. Taču bijušā drauga rīcība pēc attiecību izjukšanas Linitu biedē: "Viņš man rakstīja pa 50 ziņām dienā, līdz viņu nobloķēju. Pēc tam sāka rakstīt maniem radiniekiem, draugiem un nedraugiem. Viņš siro ap manu māju, fotografē, filmē logus – viņš mani vienkārši vajā. Tas nav normāli, tāpēc vērsos policijā un uzrakstīju iesniegumu par vajāšanu."

Pēc izdevuma nonākšanas pārdošanā Guntars vietnē "Facebook" dalījās pārdomās par šādām apsūdzībām:

"Tā sajūta, kad pamodies kā vajātājs un slavenību fotogrāfs. NOPIETNI?

Izlasot tikai to vienu apgalvojumu kārtējā intervijā, rodas jautājums. Cik loģiski ir tas, ka, ceļoties uz darbu 5.20, visu dienu intensīvi norukājot, pēc darba ap sešiem puika brauktu AR VILCIENU līdz pilsētai J, pēc tam ar autobusu līdz ciematam T, lai pa tumsu staigātu ap Karalienes pili un fotografētu logus? Un vēl vajātu. Un pēc tam to visu ceļu atpakaļ līdz pilsētai O. NOPIETNI?" sašutumu neslēpa Guntars. 

Tāpat viņš pie pārdomām pievienoja kādu atziņu: "Esiet kopā tikai ar tiem, kas ceļ jūs uz augšu, jo dzīve ir pilna ar tādiem, kas grib tevi novilkt lejā." 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu