"Bez tabu" saņēmis sūdzību par influenceres Elīnas Didrihsones darbību (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Raidījums "Bez Tabu" saņēmis sūdzību par skandalozās influenceres Elīnas Didrihsones lēmumu arī brīvdienās turēt vaļā apģērbu veikalu, kas vasarā nonāca VID un PTAC redzeslokā.

"Bez Tabu" 11. novembra raidījumā kāda sieviete vārdā Anna vērsās ar jautājumu par influenceri un viņas apģērbu veikala "Butterfly" darbalaiku. 

"Kāpēc uz Elīnu neattiecas tie ierobežojumi, kas attiecas uz citiem, - ierobežojums tirgoties svētdienās?" raidījumam vaicāja Anna.

Kā izrādās, nesen Didrihsone sociālajos tīklos paziņoja, ka viņas veikals būšot atvērts arī svētdienās.

Vai šo var uzskatīt par pārkāpumu, raidījumam komentēja Veselības ministrijas pārstāvji. 

Lai mazinātu koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatīšanos, ārkārtējās situācijas laikā nedēļas nogalēs slēgti tirdzniecības centri. Darboties var tikai pārtikas veikali, aptiekas (arī veterinārās), optikas, dzīvnieku barības, higiēnas un saimniecības preču, būvniecības un dārzkopības preču veikali. Tomēr, ja veikals atrodas ārpus tirdzniecības centra, minētie ierobežojumi uz to neattiecas, kas nozīmē, ka arī Didrihsones apģērbu veikals drīkst turpināt savu darbību brīvdienās.

"Tātad atslēgas vārds - tirdzniecības centrs. Mazie veikaliņi, mazās bodītes, kur nav iespējama milzīgā cilvēku pulcēšanās, tie drīkst strādāt, protams, ar uzmanīšanos," piebilda raidījuma vadītāja. 

Redzēto TV ekrānos vietnē "Instagram" komentēja arī Didrihsone, neslēpjot aizkaitinājumu par sūdzībām. 

"Tieši tajā pašā dienā pēc pāris stundām es ierakstīju storiju, ka mēs drīkstam strādāt, bet nē, ja jau to dara Elīna Didrihsone, tad mums ir mikrofonā jāpabļauj, tas ir jādzird visai Latvijai. Es tiešām par to varu tikai pasmieties," bilda influencere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??ī?? ?????????? (@didrihsoonee) on

Atgādinām, ka jūlija sākumā plašu rezonansi izpelnījās influenceres un uzņēmējas Elīnas Didrihsones apģērbu veikals "Butterfly", kas nonāca arī Valsts ieņēmumu dienesta (VID) un Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PATC) redzeslokā. 

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu