Nūdeļu pica: Pipars nāk klajā ar jaunu recepti

FOTO: Pipars.lv

Latvijas jaunākais kulinārijas blogeris Pipars (Rojs Puķe) sadarbībā ar izdevniecību "Latvijas mediji" šā gada decembrī izdos grāmatu "Piparēdiens", kurā ļaujam ieskatīties jau tagad.

Pipars kopā ar jūtūberi, fiziskās sagatavotības treneri un divu bērnu tēvu Gustavu Mellenbergu kopā gatavos ko līdz šim nebijušu - nūdeļu picu. 

Sastāvdaļas

  • 150 g nūdeļu
  • 200 g labi kūstošs siers
  • 45 g salami desa
  • 1 ola
  • bārbekjū mērce

Pagatavošana

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

Sieru sarīvē uz dārzeņu rīves. Desu sagriež plānās šķēlītēs.

Nūdeles pagatavo atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecina un pievieno olu. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.

Nūdeles pārliek karstumizturīgā formā un piespiež. Tad pārkaisa ar pusi no siera, pārlej ar bārbekjū mērci, uzkaisa atlikušo sieru. Pa virsu sakārto desas šķēles. Cep cepeškrāsnī 15 minūtes.

Pasniedz uzreiz. Pipars iesaka izmantot ātri pagatavojamas nūdeles - to gatavošanas process aizņems burtiski piecas minūtes ar visu ūdens sildīšanu. Protams, kā jau picai, var pievienot arī citas sastāvdaļas.

FOTO: Pipars.lv

FOTO: Pipars.lv

Uz augšu
Back