Aija Andrejeva pandēmijas laikā devusies ekspedīcijā uz Peru džungļiem (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja Aija Andrejeva sociālajos tīklos paziņojusi, ka uz laiku pamet Latviju, lai dotos ekspedīcijā. 

Par jaunumiem viņa pastāstīja vietnē "Instagram", norādot, ka piedāvājums ir pārāk vilinošs, lai tam atteiktu pandēmijas dēļ.

"Draugi! Dodos uz džungļiem! Jā, man arī joprojām neticās, bet tā tas ir! Nepilnu mēnesi atpakaļ mani uzrunāja ar piedāvājumu doties ekspedīcijā uz Peru džungļiem. Es saku - tas laikam kāds joks!? Uz ko man atbildēja - nē, tas nav joks!  Pēc pāris dienām satikos ar saviem ekspedīcijas biedriem un sapratu - jā, ar viņiem var iet izlūkos! 

Mans lēmums ir JĀ (ticiet man, nebija viegli pieņemt lēmumu pie dotajiem apstākļiem pasaulē, bet divreiz tāds piedāvājums nenāk).

Es esmu pateicīga Visumam, ka man ir tāda iespēja to piedzīvot, pateicīga daudzajiem cilvēkiem - ģimenei, draugiem, atbalstītājiem, kuri noticēja šai pilnīgi trakajai idejai un teica - Aiju, jums izdosies! Un ziniet, tādu cilvēku netrūka! Tagad mans uzdevums ir ļauties piedzīvojumam!" rakstīja mūziķe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aija Andrejeva (@aija_andrejeva)

Andrejevas lēmumu atbalstīja viņas fani un sekotāji, rakstot, ka arī noteikti nebūtu atteikušies no šādas iespējas. 

Pēc tam viņa parādīja arī savu iespējamo ekspedīcijas kompāniju, rakstot, ka ir nonākusi Peru: NETICAMI! Pēc 40 stundām ceļā MĒS ESAM GALĀ! Vēlreiz, paldies visiem dullajiem, kuri mums ticēja! Ejam tālāk!" 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu