Volejbolists Pļaviņš atklāj, ka kopdzīvi ar sievu sācis ļoti agrā vecumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

“Ja tu atrodi to īsto un vienīgo, ko tur gaidīt?” - tā par savu sievu izsakās volejbolists Mārtiņš Pļaviņš, viesojoties STV Pirmā! sarunu šovā “Kad viņas satiekas”.

Abi ar sievu Lieni iepazinušies 12. klasē, spēlējot volejbolu, un ļoti ātri sapratuši, ka ir gluži kā radīti viens otram.

Arī šobrīd, audzinot trīs meitas, saskaņa pāra starpā nav zudusi. “Galvenais ir tas, ka mums domas sakrīt. Mēs ļoti bieži bērniem vienā un tajā pašā laikā pasakām vienu un to pašu," attiecības iezīmē Mārtiņš.

Interesanti, ka sportistam ir arī sava formula, kā risināt strīdus, kas, gluži kā katram pārim, ik pa laikam iezogas attiecībās. Mārtiņš ir pārliecināts, ka nesaskaņām ir jātiek pāri konkrētās dienas laikā – vai nu jāatrisina, vai jāaizmirst, lai nākamo dienu varot sākt bez aizvainojumiem.

Savu mīļoto sievieti Mārtiņš bildinājis pēc sešu gadu kopdzīves, un arī šajā brīdī rīkojies ļoti mērķtiecīgi. “Man ir tā: ja tu izdomā, tad tagad, nevis izdomā – un pēc pusgada. Nē! Ja tagad, tad tagad! Ir jābūt tam mirklim,” savu pārliecību šova vadītājām uztic Mārtiņš Pļaviņš.

Kā notika Mārtiņa iecerētais romantiskais bildinājums, uzzini video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu